Tillidsposter og partiskat

SF Hvidovre har bl.a. i kraft af valgresultatet og konstitueringsaftalen i Kommunalbestyrelsen udpeget repræsentanter til diverse råd og bestyrelser i kommunen. Som udpeget af SF Hvidovre til en såkaldt tillidspost, skal man betale partiskat af vederlag, diæter osv.

På hjemmesiden er der blev udarbejdet en oversigt over hvem der sidder i hvilke bestyrelser, råd, nævn, udvalg osv., men vi hører naturligvis gerne om det, hvis du skulle mangle på listen, eller måske ikke længere sidder på posten.

Partiskatten er i udgangspunket på 10% af indtægten før skat, og skal betales den lokale partiforening. Kontakt vores kasserer Bent Bavnsfelt for at få kontonummeret.

Bestyrelsen har desuden besluttet, at vi gerne i højere grad vil høre mere til hvad der sker rundt omkring, og vi vil derfor tage initiativ til, at alle med tillidsposter i løbet af efteråret kommer forbi til et bestyrelsesmøde.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem mere end 15 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved retten i Glostrup og medlem af Hvidovre Hospitals Kollegiums bestyrelse. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Økonomi, Nyhedsbrev, Organisation

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Valgflæsk!
    Hvidovre Avis 5. september 2017
    Kommunalbestyrelsen havde i sidste uge et forslag fra Dansk Folkeparti på programmet - nemlig at DF ville forbyde kommunens ansatte at bære religiøse og politiske symboler eller beklædningsdele i arbejdstiden. - Det undrer ikke, at DF trækker dette kort, anførte Niels Ulsing (SF): - Der er snart kommunalvalg. Men ville det overhovedet være lovligt at vedtage forslaget? Og eksisterer der et problem? Vi har aldrig hørt til klager over de ansattes påklædning eller eventuelle tørklæder.
  • Formand for udvalg kender ikke til aftale
    Hvidovre Avis 9. maj 2017
    I følge et dokument, som Hvidovre Kommune har lagt i Hvidovre Motionscenter, er der indgået en aftale med Hvidovre Atletik & Motion (HvAM) om den fremtidige drift af den foreningsdrevne del af centret. Men den aftale kender formand for Kultur og Fritidsudvalget, Niels Ulsing (SF) ikke noget til. Niels Ulsing undrer sig på det kraftigste over den kommunale udmelding. - Så sent som mandag (den 1. maj red.) spurgte jeg til formøde for Kultur- og Fritidsudvalget, om der var indgået en aftale. Der fik jeg at vide, at det var der ikke endnu, fordi mødet med HvAM var udsat til fredag. Så det er da meget besynderligt, hvis jeg som formand for udvalget ikke får sådan en ting at vide, siger Niels Ulsing til Hvidovre Avis.