Fantastisk valg til SF

Også i Hvidovre fik SF et fantastisk valg: 16,6% og dermed 4 mandater. Efter optælling af de personlige stemmer er det nu fastlagt at SF’s medlemmer i kommunalbestyrelsen de næste 4 år bliver Niels Ulsing, Nina Thøgersen, Anders Wolf Andresen og undertegnede.

Tusinde tak til alle jer der stemte på SF – og til alle jer der stemte personligt på mig. Jeg glæder mig meget til at komme i gang!

Der ligger nu et stort arbejde foran os og vi vil arbejde hårdt for at leve op til den tillid I har vist os.  Vi vil naturligvis arbejde for at få gennemført så meget SF-politik som muligt, men der er nok ingen tvivl om at det vil tage sin tid – blandt andet fordi kommunen jo – takket være regeringen – er i en presset økonomisk situation.

Katrine Høybye Frederiksen

Jeg er 44 år gammel, gift med Morten Høybye Frederiksen og mor til Ester på 9 og Albert på 6 år. Vi flyttede til Hvidovre i 2005. Jeg er oprindeligt uddannet cand.ling.merc i fransk og arbejder i dag i et Jobcenter. Jeg har været aktiv i SF Hvidovres lokalpolitiske gruppe siden 2006 og var valgt ind i Hvidovres kommunalbestyrelse fra 2010-2013. Mine mærkesager er børn&unge, miljø&bæredygtighed samt integration.

Udgivet i Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Socialdemokratiet og DF indgår valgforbund i Hvidovre
    Lorry 27. september 2017
    Hverken Enhedslisten eller SF vil bakke borgmester Helle Adelborg op, hvis flirten over midten fortsætter efter valget. - Jeg kan slet ikke se for mig, at vi skal indgå en aftale med Dansk Folkeparti efter valget, siger Anders Wolf Andresen, spidskandidat for SF i Hvidovre, til TV 2 Lorry.
  • Valgflæsk!
    Hvidovre Avis 5. september 2017
    Kommunalbestyrelsen havde i sidste uge et forslag fra Dansk Folkeparti på programmet - nemlig at DF ville forbyde kommunens ansatte at bære religiøse og politiske symboler eller beklædningsdele i arbejdstiden. - Det undrer ikke, at DF trækker dette kort, anførte Niels Ulsing (SF): - Der er snart kommunalvalg. Men ville det overhovedet være lovligt at vedtage forslaget? Og eksisterer der et problem? Vi har aldrig hørt til klager over de ansattes påklædning eller eventuelle tørklæder.