Fantastisk valg til SF

Også i Hvidovre fik SF et fantastisk valg: 16,6% og dermed 4 mandater. Efter optælling af de personlige stemmer er det nu fastlagt at SF’s medlemmer i kommunalbestyrelsen de næste 4 år bliver Niels Ulsing, Nina Thøgersen, Anders Wolf Andresen og undertegnede.

Tusinde tak til alle jer der stemte på SF – og til alle jer der stemte personligt på mig. Jeg glæder mig meget til at komme i gang!

Der ligger nu et stort arbejde foran os og vi vil arbejde hårdt for at leve op til den tillid I har vist os.  Vi vil naturligvis arbejde for at få gennemført så meget SF-politik som muligt, men der er nok ingen tvivl om at det vil tage sin tid – blandt andet fordi kommunen jo – takket være regeringen – er i en presset økonomisk situation.

Katrine Høybye Frederiksen

Jeg er 45 år gammel, gift med Morten Høybye Frederiksen og mor til Ester på 10 og Albert på 6 år. Vi flyttede til Hvidovre i 2005. Jeg er oprindeligt uddannet cand.ling.merc i fransk og arbejder i dag i et Jobcenter. Jeg har været aktiv i SF Hvidovres lokalpolitiske gruppe siden 2006 og var valgt ind i Hvidovres kommunalbestyrelse fra 2010-2013. Mine mærkesager er børn&unge, miljø&bæredygtighed samt integration.

Udgivet i Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • 1. maj fejret med taler, sange og underholdning
    Hvidovre Avis 8. maj 2018
    Traditionen tro fejrede partierne på venstrefløjen den internationale kampdag i Hvidovre 1. maj. I den nordlige ende af Hvidovre fejrede SF kamp-dagen på Rytterskolen ved Hvidovre Torv. Her holdt to af SF’s medlemmer af kommunalbestyrelsen, Anders Wolf-Andresen og Sara Benzon, taler for de fremmødte.
  • Rettidig omhu ønskes
    Lorry 24. marts 2018
    - I SF vil vi gerne have der bliver vist lidt rettidig omhu, og får det her forslag vedtaget, inden vi rammer en evt. lockout. Vi forstår ikke socialdemokraterne stemmer imod, hvis de faktisk synes det er et godt forslag, fortæller SF's Anders Wolf Andresen.