Ny formand for SF Hvidovre

SF i Hvidovre har afholdt den årlige generalforsamling, denne gang også med valg af ny formand.

Efter 8 år som formand for SF Hvidovre, heraf et år som konstitueret, trækker Nina Thøgersen sig som formand og overlader posten til Morten Høybye Frederiksen.

“Det er med en smule vemod at jeg må prioritere hvervet som nyvalgt kommunalbestyrelsesmedlem”, fortæller Nina Thøgersen. “Det er et stort og tidskrævende arbejde både at være en god formand og en god politiker, og hvis jeg skal yde mit bedste, må jeg vælge. Foruden at være medlem af kommunalbestyrelsen, har jeg også et dejligt arbejde som social- & sundhedsassistent, og skulle gerne holde i en del år endnu på arbejdsmarkedet.”

“I årene der er gået har SF udviklet sig til et stort parti og SF Hvidovre er vokset fra 58 til 150 medlemmer. Vi har haft mange gode arrangementer, møder og deltaget i Hvidovres mangfoldighed af kulturbegivenheder, og det bliver vi forhåbentlig ved med.”

Den nye formand glæder sig til at komme i gang med arbejdet: “SF Hvidovre er efterhånden en stor partiforening – vi er rigtig mange medlemmer, og ligesom i resten af landet er SF i Hvidovre nu et af de største partier målt på antal mandater. Det betyder mere indflydelse til SF og SF’s medlemmer, men samtidig også, at vi har et større ansvar for at alle Hvidovres borgere føler sig hørt og inddraget, og selvom vi ikke i SF kan bestemme alting selv, ser jeg frem til at skulle knokle for at netop det bliver prioriteret højt.”

SF Hvidovres nye formand, Morten Høybye Frederiksen, fortsætter: “Nina Thøgersen skal have en stor tak for indsatsen som formand for SF i Hvidovre. Hun har udført et stort stykke arbejde, og i partiforeningen glæder vi os over at hendes arbejde fortsætter i kommunalbestyrelsen.”

Valgt til bestyrelsen blev desuden Lene Jensen og Mehmet Aksoy, som dermed sammen med Niels Ulsing, den genvalgte kasserer Bent Bavnsfelt og den nye formand udgør bestyrelsen i det kommende år.

På generalforsamlingen blev der også debatteret både lokal- og landspolitik, bl.a. blev sagen om Risbjerggårdgrunden diskuteret, og med besøget af medlem af folketinget Pernille Frahm blev også den politiske situation på landsplan drøftet.

Nina Thøgersen slutter: “Det har været arbejdsomt, til tider svært at være formand, men det har også været sjovt og lærerigt med de mange udfordringer, der har været og vil vedblive at komme. Jeg håber at SF Hvidovre med den nye formand og bestyrelse vil fortsætte i samme positive spor og få en masse støtte og opbakning fra medlemmerne. Jeg vil stadig tage aktivt del i bestyrelsen i det omfang jeg kan, da jeg ikke slipper det helt og fortsætter som suppleant. Tak for mange gode år og tak til medlemmerne for deres opbakning.”

Udgivet i Demokrati, Organisation, Pressemeddelelser

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
    Lorry 27. maj 2019
    - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.
  • SF og DF i fælles front: Vi vil have metro til Vestegnen
    Lorry 25. maj 2019
    Foran hospitalet mødtes Serdal Benli, SF’s spidskandidat i valgkredsen, sammen med folketingsmedlemmet Mikkel Dencker fra Dansk Folkeparti for at give hinanden håndslag på den politiske vision. - En metroforbindelse er godt for den kollektive trafik, godt for den grønne omstilling og godt for alle de mennesker, der bor her i området, siger SF’s Serdal Benli. Især Hvidovre Hospital, der de kommende år moderniseres og udbygges til at tage imod endnu flere patienter, er en stor årsag til, at de to kandidater vil arbejde for en metroforbindelse.