Ny formand for SF Hvidovre

SF i Hvidovre har afholdt den årlige generalforsamling, denne gang også med valg af ny formand.

Efter 8 år som formand for SF Hvidovre, heraf et år som konstitueret, trækker Nina Thøgersen sig som formand og overlader posten til Morten Høybye Frederiksen.

“Det er med en smule vemod at jeg må prioritere hvervet som nyvalgt kommunalbestyrelsesmedlem”, fortæller Nina Thøgersen. “Det er et stort og tidskrævende arbejde både at være en god formand og en god politiker, og hvis jeg skal yde mit bedste, må jeg vælge. Foruden at være medlem af kommunalbestyrelsen, har jeg også et dejligt arbejde som social- & sundhedsassistent, og skulle gerne holde i en del år endnu på arbejdsmarkedet.”

“I årene der er gået har SF udviklet sig til et stort parti og SF Hvidovre er vokset fra 58 til 150 medlemmer. Vi har haft mange gode arrangementer, møder og deltaget i Hvidovres mangfoldighed af kulturbegivenheder, og det bliver vi forhåbentlig ved med.”

Den nye formand glæder sig til at komme i gang med arbejdet: “SF Hvidovre er efterhånden en stor partiforening – vi er rigtig mange medlemmer, og ligesom i resten af landet er SF i Hvidovre nu et af de største partier målt på antal mandater. Det betyder mere indflydelse til SF og SF’s medlemmer, men samtidig også, at vi har et større ansvar for at alle Hvidovres borgere føler sig hørt og inddraget, og selvom vi ikke i SF kan bestemme alting selv, ser jeg frem til at skulle knokle for at netop det bliver prioriteret højt.”

SF Hvidovres nye formand, Morten Høybye Frederiksen, fortsætter: “Nina Thøgersen skal have en stor tak for indsatsen som formand for SF i Hvidovre. Hun har udført et stort stykke arbejde, og i partiforeningen glæder vi os over at hendes arbejde fortsætter i kommunalbestyrelsen.”

Valgt til bestyrelsen blev desuden Lene Jensen og Mehmet Aksoy, som dermed sammen med Niels Ulsing, den genvalgte kasserer Bent Bavnsfelt og den nye formand udgør bestyrelsen i det kommende år.

På generalforsamlingen blev der også debatteret både lokal- og landspolitik, bl.a. blev sagen om Risbjerggårdgrunden diskuteret, og med besøget af medlem af folketinget Pernille Frahm blev også den politiske situation på landsplan drøftet.

Nina Thøgersen slutter: “Det har været arbejdsomt, til tider svært at være formand, men det har også været sjovt og lærerigt med de mange udfordringer, der har været og vil vedblive at komme. Jeg håber at SF Hvidovre med den nye formand og bestyrelse vil fortsætte i samme positive spor og få en masse støtte og opbakning fra medlemmerne. Jeg vil stadig tage aktivt del i bestyrelsen i det omfang jeg kan, da jeg ikke slipper det helt og fortsætter som suppleant. Tak for mange gode år og tak til medlemmerne for deres opbakning.”

Udgivet i Demokrati, Organisation, Pressemeddelelser

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • SF vil have fem kvoteflygtninge
    Hvidovre Avis 26. februar 2019
    SF i Hvidovre stiller på dagens kommunalbestyrelsesmøde forslag om, at Hvidovre skal tage fem kvoteflygtninge. SF begrunder sit forslag med, at det svarer til Hvidovres andel af et samlet antal kvoteflygtninge til Danmark på 500. Af SF-forslaget fremgår det imidlertid også, at Danmarks udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) både i 2016, 2017 og 2018 har meddelt, at Danmark ikke vil tage kvoteflygtninge. SF i Hvidovre mener således, at “Hvidovre Kommune bør tilkendegive overfor regeringen, at vi har kapacitet til at tage vores andel af de 500 kvoteflygtninge”.
  • SF på gaden for et liv efter arbejdslivet
    Hvidovre Avis 26. februar 2019
    Alt for mange danskere er tvunget til at spise piller for at klare en arbejdsdag med store smerter. SF mener, at nedslidte skal have bedre mulighed for at trække sig tilbage efter et langt arbejdsliv. Torsdag var SF på gaden i Hvidovre, hvor de delte flyers ud for at skabe opmærksomhed omkring, at det ikke er holdbart, at mange må tage smertestillende piller for at kunne gå på arbejde.