Pernille Frahm opstiller i Hvidovre

“Vi er rigtig glade for at kunne opstille Pernille Frahm for SF i Hvidovre, for vi har dermed fået en kandidat, som brænder for et samfund, hvor der er plads til – og brug for – alle,” fortæller Morten Høybye Frederiksen, formand for SF Hvidovre. “Samtidig har vi fået en kandidat som kender til Hvidovre og Københavns Vestegn, og hun vil blive rigtig god for både SF og Hvidovre på Christiansborg.”

Pernille Frahm har været medlem af SF siden 1968, er uddannet lærer med master i specialpædagogik, og har tidligere boet i både Hvidovre og Rødovre. Hun blev første gang medlem af Folketinget i 1990, og har siden da desuden været medlem af Europaparlamentet i 5 år. Lige nu er Pernille Frahm SF’s kultur- og idrætsordfører i Folketinget.

“Jeg har gennem arbejdet med socialt belastede børn og unge fået indblik i, hvor kort afstanden er mellem at være indenfor og udenfor, og hvordan den måde et samfund takler sine opgaver på, er afgørende for de muligheder, vi giver de børn og unge, der vokser op i hjem med sociale eller andre problemer. Jeg har også set, hvordan idræt, kunst og kultur bidrager til vores evne til og mulighed for, at opdage os selv, at udvikle os og opnå det selvværd, der er forudsætning for udvikling. For mig er det vigtigt, at tænke i sammenhænge og ikke kun i opdelte politikområder, ” siger Pernille Frahm.

“Jeg er rigtig glad for at være blevet folketingskandidat i Hvidovre-kredsen, så jeg kan vende tilbage til mine rødder på Københavns Vestegn, hvor jeg dels synes, jeg kender forholdene og dels synes, jeg har noget at tilbyde.”

SF’s medlemmer i Hvidovre og resten af Københavns Omegns Storkreds skal ved urafstemning henover sommeren afgøre hvilke placering Pernille Frahm skal have på SF’s liste ved det kommende folketingsvalg, hvor også vælgerne i Gentofte, Lyngby, Gladsaxe, Rødovre, Brøndby, Taastrup og Ballerup får mulighed for at stemme på hende.

“Vi befinder os i en vanskelig situation, også lokalt i Hvidovre, og Pernille vil kunne gøre en forskel for os allesammen. Vi skal have en ny regering som vil udvikle velfærden i stedet for at afvikle den, og vi ser i SF Hvidovre frem til at føre valgkamp for Pernille – hellere før end siden,” slutter SF’s lokalformand Morten Høybye Frederiksen.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Folketinget, Pressemeddelelser, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Festlig eftermiddag i nostalgiske omgivelser
    Hvidovre Avis 19. februar 2019
    I fredags lagde Holmegårdsskolen igen aula til en SF-sammenkomst. Ligesom den 15. februar 1959, da partiet blev stiftet, mødtes man netop der, denne gang for at fejre 60 års jubilæum. Både lokale SF’ere, medlemmer fra det meste af Sjælland og folketingsmedlemmer deltog i arrangementet.
  • “En Moder” iført dykkermaske
    Hvidovre Avis 18. december 2018
    I anledning af klimatopmødet COP24 i Polen afholdt SF national klima-kampagnedag torsdag, hvor også de lokale SF’ere i Hvidovre var i aktion. Ved Rytterskolen havde de klædt statuen “En Moder” på med snorkel og dykkerbriller, for at illustrere hvordan klimaændringerne bl.a. medfører stigende vandstand i havet, et problem der er relevant også i Hvidovre.