Ny folketingskandidat

Bjarke RubowSF Hvidovre har fået ny folketingskandidat. 25-årige Bjarke Rubow er blevet opstillet med fuld opbakning fra partiforeningen. Bjarke læser etnologi på Københavns Universitet og er tidligere meget aktiv i studenterpolitik i Studenterrådet.

Bjarke glæder sig til at møde Hvidovres borgere og kæmpe for de politiske sager, der vedrører Hvidovreborgernes hverdag: “Hvidovre er en dejlig, grøn velfærdskommune, men ligesom i resten af landet, så har finanskrisen også sat sit præg her med en øget arbejdsløshed. Derfor er det meget vigtigt at regeringens kickstart bliver gennemført, så almindelige mennesker kan få et job. Særligt ungdomsarbejdsløsheden er et alvorligt problem, hvor vi risikerer at tabe en hel generation.”

Bjarke er samtidig meget begejstret for, at Hvidovre, på SF’s initiativ, er gået i front på ligestillingspolitikken. “Det er utroligt vigtigt, at vi sikrer mænd og kvinder lige muligheder, hvilket der ikke er i dag. Eksempelvis halter kvinder lønmæssigt efter mændene og mændene har reelt vanskeligere ved at tage barsel sammen med deres børn. Her er det nødvendigt at andre kommuner tager ved lære af Hvidovre.”

Formand for SF Hvidovre, Morten Høybye Frederiksen, er meget glad for at Bjarke har valgt at stille op i Hvidovre: “Hvidovre får i Bjarke en ung og energisk kandidat med SF-hjertet på rette sted. Bjarke er trods sin unge alder en politisk erfaren og begavet kandidat”.

I løbet af september måned afholder SF i Københavns Omegns Storkreds urafstemning om Bjarkes placering på listen ved næste folketingsvalg, som forventes at finde sted i september 2015.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Demokrati, Folketinget, Pressemeddelelser

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • SF vil have fem kvoteflygtninge
    Hvidovre Avis 26. februar 2019
    SF i Hvidovre stiller på dagens kommunalbestyrelsesmøde forslag om, at Hvidovre skal tage fem kvoteflygtninge. SF begrunder sit forslag med, at det svarer til Hvidovres andel af et samlet antal kvoteflygtninge til Danmark på 500. Af SF-forslaget fremgår det imidlertid også, at Danmarks udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) både i 2016, 2017 og 2018 har meddelt, at Danmark ikke vil tage kvoteflygtninge. SF i Hvidovre mener således, at “Hvidovre Kommune bør tilkendegive overfor regeringen, at vi har kapacitet til at tage vores andel af de 500 kvoteflygtninge”.
  • SF på gaden for et liv efter arbejdslivet
    Hvidovre Avis 26. februar 2019
    Alt for mange danskere er tvunget til at spise piller for at klare en arbejdsdag med store smerter. SF mener, at nedslidte skal have bedre mulighed for at trække sig tilbage efter et langt arbejdsliv. Torsdag var SF på gaden i Hvidovre, hvor de delte flyers ud for at skabe opmærksomhed omkring, at det ikke er holdbart, at mange må tage smertestillende piller for at kunne gå på arbejde.