Ny folketingskandidat

Bjarke RubowSF Hvidovre har fået ny folketingskandidat. 25-årige Bjarke Rubow er blevet opstillet med fuld opbakning fra partiforeningen. Bjarke læser etnologi på Københavns Universitet og er tidligere meget aktiv i studenterpolitik i Studenterrådet.

Bjarke glæder sig til at møde Hvidovres borgere og kæmpe for de politiske sager, der vedrører Hvidovreborgernes hverdag: “Hvidovre er en dejlig, grøn velfærdskommune, men ligesom i resten af landet, så har finanskrisen også sat sit præg her med en øget arbejdsløshed. Derfor er det meget vigtigt at regeringens kickstart bliver gennemført, så almindelige mennesker kan få et job. Særligt ungdomsarbejdsløsheden er et alvorligt problem, hvor vi risikerer at tabe en hel generation.”

Bjarke er samtidig meget begejstret for, at Hvidovre, på SF’s initiativ, er gået i front på ligestillingspolitikken. “Det er utroligt vigtigt, at vi sikrer mænd og kvinder lige muligheder, hvilket der ikke er i dag. Eksempelvis halter kvinder lønmæssigt efter mændene og mændene har reelt vanskeligere ved at tage barsel sammen med deres børn. Her er det nødvendigt at andre kommuner tager ved lære af Hvidovre.”

Formand for SF Hvidovre, Morten Høybye Frederiksen, er meget glad for at Bjarke har valgt at stille op i Hvidovre: “Hvidovre får i Bjarke en ung og energisk kandidat med SF-hjertet på rette sted. Bjarke er trods sin unge alder en politisk erfaren og begavet kandidat”.

I løbet af september måned afholder SF i Københavns Omegns Storkreds urafstemning om Bjarkes placering på listen ved næste folketingsvalg, som forventes at finde sted i september 2015.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Demokrati, Folketinget, Pressemeddelelser

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • “En Moder” iført dykkermaske
    Hvidovre Avis 18. december 2018
    I anledning af klimatopmødet COP24 i Polen afholdt SF national klima-kampagnedag torsdag, hvor også de lokale SF’ere i Hvidovre var i aktion. Ved Rytterskolen havde de klædt statuen “En Moder” på med snorkel og dykkerbriller, for at illustrere hvordan klimaændringerne bl.a. medfører stigende vandstand i havet, et problem der er relevant også i Hvidovre.
  • SF på gaden for børnene
    Hvidovre Avis 27. november 2018
    I torsdags var SF’ere over hele landet på gaden med en opfordring til at slippe børnene løs: Kontanthjælpsloftet har iflg. AE gjort, at omkring 50.000 børn i Danmark lever i fattigdom, hvilket svarer til omkring 1.000 børn i Hvidovre alene. SF’erne stiller spørgsmålstegn ved, om det er rimeligt, i et land hvor det "går rigtig godt"? I Hvidovre var der morgenuddeling på Friheden Station med bl.a. folketingskandidat Serdal Benli, og Hvidovres lokale politikere og eftermiddagsuddeling på Hvidovre Station.