Tolerance er dansk kultur!

SF er glade for at vi fortsat har en rød borgmester i Hvidovre, selvom det ikke blev med et rødt flertal. Vi er til gengæld ikke glade for den unuancerede frikadelle-debat, der er opstået i medierne.

SF er ikke en del af DF og A’s aftale om madkultur, og at politikerne overhovedet skal blande sig i hvordan maden sammensættes i institutioner og plejehjem, så længe den er sund, varieret og ikke belaster klimaet unødigt. Det må være op til den enkelte institution at finde løsninger, der passer lokalt.

Vi mener i SF at tolerance og mangfoldighed bør være kerneværdier i Hvidovre kommune – også når vi taler om mad. Vi skal kunne rumme borgere der af forskellige årsager ikke kan spise det ene eller det andet – om det så skyldes allergi, religion eller noget tredje. Der skal selvfølgelig ikke produceres 20 forskellige retter hver dag i institutionerne, men der skal tages hensyn i planlægningen, således at det er muligt for alle at få god og varieret mad hver dag. Det har det været indtil nu og det skal det blive ved med at være!

Udgivet i Fremmedhad, Integration, Kommunalbestyrelsen, KV13, Pressemeddelelser, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Holger K. Nielsen stopper: Fik et flot farvel
    Vestegnen 20. maj 2019
    Omkring 400 mennesker var samlet søndag i Hedehuset for at se Holger K. Nielsen takke af, og hans efterfølger, Serdal Benli, overrakte ham et fuglehus og en bog om fugle med ordene: - Kære Holger. Tusind tak, for at du har tjent demokratiets i 34 år. Du spurgte mig engang, hvad du ville kunne få tiden til at gå med, når du en dag ikke stillede op igen. Her er i hvert fald et forslag, til at nyde naturen og dens rigdom, sagde Serdal Benli med et smil.
  • Fremtidens fødevarer?
    Hvidovre Avis 14. maj 2019
    SF Region Hovedstaden og Folketingskandidat Marianne Bigum inviterer til en debataften på torsdag den 16. maj omkring fremtidens fødevarer. Hvad skal vi spise i fremtiden når vi vil tage hensyn til klima og miljø? Og hvordan kan vi lave vores fødevarekultur- og vaner om?