SF Hvidovre er klar til valg!

SF Logo

SF Logo


SF Hvidovre har afholdt den årlige generalforsamling på Rytterskolen, med bl.a. gæster fra SFU og SF’s Landsledelse, og med forplejning fra Emissa, det lokale catering-firma med syriske flygtninge-rødder.

På dagsordenen var bl.a. nedsættelse af kandidatudvalg forud for kommunalvalget i 2017 og valg af delegerede til SF’s Landsmøde. SF Hvidovre sender Sara Benzon, Marie-Louise Jørgensen og Anders Wolf Andresen til Vejle den 14.-15. april, når der bl.a. skal vælges ny landsledelse.

På valg til bestyrelsen var kasserer Lene Jensen og bestyrelsesmedlemmerne Marie-Louise Peschardt Jørgensen og Bent Roldgaard. Der var genvalg til alle, så bestyrelsen fremover består af de 3 genvalgte samt Sara Benzon og formand Morten Høybye Frederiksen.

SF Hvidovres medlem af Kommunalbestyrelsen, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Niels Ulsing, aflagde kommunalpolitisk beretning om bl.a. bymidteproces, kultur- og fritidspolitik og modtagelse af flygtninge i Hvidovre. Generalforsamlingen var samlet i opbakningen til forsøgene på at sørge for ordentlige vilkår og samtidig undgå dannelse af mini-ghettoer.

Fra SF’s Landsledelse var der besøg fra Serdal Benli, som fortalte om den aktuelle politiske situation og planerne for de kommende år. SF har været nede i en bølgedal, men er nu på vej op igen, og der er god energi hele vejen rundt i landet.

Der var også genvalg til SF Hvidovres folketingskandidat, Anders Wolf Andresen, som bl.a. satte fokus på forebyggelse og resocialisering i integrationspolitikken samt støjproblemerne på Vestegnen: “Jeg er rigtig glad for fortsat at være Hvidovres folketingskandidat. Sammen med SF Hvidovre kæmper jeg for at sætte fokus på netop Hvidovres udfordringer, f.eks. med støj ved motorveje og jernbaner.”

Der var bred enighed om, at der skal findes løsninger på støjproblemerne i Hvidovre, specielt i forhold til den nye jernbane til Ringsted. “Der har været for meget snak og tomme løfter, og ikke mindst trafikminister Hans Christian Schmidt fra Venstre har været fuldstændig tonedøv i forhold til virkeligheden. Vi kan bogstaveligt talt ikke leve med støjen i Hvidovre,” slutter Anders Wolf Andresen.

Udgivet i KV17, Pressemeddelelser, SF, Støj

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • SF vil have fem kvoteflygtninge
    Hvidovre Avis 26. februar 2019
    SF i Hvidovre stiller på dagens kommunalbestyrelsesmøde forslag om, at Hvidovre skal tage fem kvoteflygtninge. SF begrunder sit forslag med, at det svarer til Hvidovres andel af et samlet antal kvoteflygtninge til Danmark på 500. Af SF-forslaget fremgår det imidlertid også, at Danmarks udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) både i 2016, 2017 og 2018 har meddelt, at Danmark ikke vil tage kvoteflygtninge. SF i Hvidovre mener således, at “Hvidovre Kommune bør tilkendegive overfor regeringen, at vi har kapacitet til at tage vores andel af de 500 kvoteflygtninge”.
  • SF på gaden for et liv efter arbejdslivet
    Hvidovre Avis 26. februar 2019
    Alt for mange danskere er tvunget til at spise piller for at klare en arbejdsdag med store smerter. SF mener, at nedslidte skal have bedre mulighed for at trække sig tilbage efter et langt arbejdsliv. Torsdag var SF på gaden i Hvidovre, hvor de delte flyers ud for at skabe opmærksomhed omkring, at det ikke er holdbart, at mange må tage smertestillende piller for at kunne gå på arbejde.