Trygheden er altafgørende

I aften tages der fat på den brandvarme sag om Hvidovre Motionscenter i kommunalbestyrelsen.
Hvidovrelisten har stillet et medlemsforslag – det bakker vi op om i SF!
Som det også fremgår af de mange indlæg i avisen, der i bilagsform følger med forslaget, er motionscentret en hjertesag for SF. Vi mener, at besparelsen på sigt vil blive en udgift, på grund af manglende forebyggelse. I vores øjne er det ikke en mulighed for mange af brugerne, “bare” at tage ned og træne i et af de kommercielle centre, da trygheden ved det faste personale og små hold er altafgørende.
Niels Ulsing, SF, der er formand for kultur- og fritidsudvalget, har forgæves prøvet at sætte sagen på udvalgets dagsorden, men det blev forhindret af borgmesteren. En sag der nu ligger hos kommunens jurister og som vi håber snart bliver afgjort, så udvalget kan få lov at lave en plan, der kan sikre, at motionscentret kan fortsætte i sin nuværende form.
Vi håber, at Hvidovrelisten og SF kan overbevise et flertal i kommunalbestyrelsen om, at den rigtige beslutning er at bevare de gode forhold, der er i Hvidovre Motionscenter.

Udgivet i Ældre, Fritid, Idræt, Læserbreve, Sundhed

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Holger K. Nielsen stopper: Fik et flot farvel
    Vestegnen 20. maj 2019
    Omkring 400 mennesker var samlet søndag i Hedehuset for at se Holger K. Nielsen takke af, og hans efterfølger, Serdal Benli, overrakte ham et fuglehus og en bog om fugle med ordene: - Kære Holger. Tusind tak, for at du har tjent demokratiets i 34 år. Du spurgte mig engang, hvad du ville kunne få tiden til at gå med, når du en dag ikke stillede op igen. Her er i hvert fald et forslag, til at nyde naturen og dens rigdom, sagde Serdal Benli med et smil.
  • Fremtidens fødevarer?
    Hvidovre Avis 14. maj 2019
    SF Region Hovedstaden og Folketingskandidat Marianne Bigum inviterer til en debataften på torsdag den 16. maj omkring fremtidens fødevarer. Hvad skal vi spise i fremtiden når vi vil tage hensyn til klima og miljø? Og hvordan kan vi lave vores fødevarekultur- og vaner om?