Tak for jeres stemmer!

SF Hvidovre vil gerne sige tak til alle dem, som stemte på os ved kommunal- og regionsvalget d. 21. november.

Begge valg gik lige så godt som vi drømte om og vi er glade og taknemmelige for opbakningen til vores politik. Vi opnåede en fremgang fra 1-3 pladser i kommunalbestyrelsen, til Anders Wolf Andresen, Niels Ulsing og Sara Benzon, og en 2. suppleantpost til Stine Roldgaard i regionsrådet.

De næste fire år vil vi arbejde benhårdt i kommunen for at føre så meget SF-politik ud i livet som muligt. Især vil vi kæmpe for lavere klassekvotienter, bedre ældrepleje og mere økologi.

Vi gik til valg på, og havde håbet, at Socialdemokraterne ville vælge os fremfor DF i deres konstituering i Hvidovre Kommune, men sådan blev det desværre ikke. Men nu glæder vi os i stedet til at være et både konstruktivt og kritisk oppositionsparti.

Vi har en vision om at gøre Hvidovre til en mere grøn, lige og mangfoldig by. Derfor vil vi altid gerne høre fra borgerne, hvis der er konkrete sager, vi skal arbejde for. Vi vil i den kommende periode stadigvæk prioritere, at komme ud og møde foreninger, bestyrelser og andre interessenter.

Udgivet i KV17, Læserbreve, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Holger K. Nielsen stopper: Fik et flot farvel
    Vestegnen 20. maj 2019
    Omkring 400 mennesker var samlet søndag i Hedehuset for at se Holger K. Nielsen takke af, og hans efterfølger, Serdal Benli, overrakte ham et fuglehus og en bog om fugle med ordene: - Kære Holger. Tusind tak, for at du har tjent demokratiets i 34 år. Du spurgte mig engang, hvad du ville kunne få tiden til at gå med, når du en dag ikke stillede op igen. Her er i hvert fald et forslag, til at nyde naturen og dens rigdom, sagde Serdal Benli med et smil.
  • Fremtidens fødevarer?
    Hvidovre Avis 14. maj 2019
    SF Region Hovedstaden og Folketingskandidat Marianne Bigum inviterer til en debataften på torsdag den 16. maj omkring fremtidens fødevarer. Hvad skal vi spise i fremtiden når vi vil tage hensyn til klima og miljø? Og hvordan kan vi lave vores fødevarekultur- og vaner om?