Vigtigt med gratis psykologhjælp!

Pernille Blom Hermansen

Pernille Blom Hermansen

I sidste uge havde Alternativet et indlæg i avisen om vigtigheden af gratis psykologhjælp til psykisk sårbare unge, og jeg kunne ikke være mere enig. Vi kan ikke komme uden om, at alt for mange unge går rundt med for eksempel angst eller depression, og at det både har menneskelige og økonomiske omkostninger. Psykologhjælp kan mindske disse omkostninger.

SF har længe kæmpet for gratis psykologhjælp til unge mellem 15 og 25 både nationalt og lokalt. Der er vundet mange sejre landet over, men Hvidovre er stadig ikke på listen over kommuner, der tilbyder unge gratis psykologhjælp. Vores gentagne forsøg på at få forslaget på budgettet har på trods af et rødt flertal ikke lykkedes – endnu!

Derfor glæder jeg mig både som folkesocialist og som tidligere patient hos en psykolog over, at Alternativet også kan se forslagets potentiale både som forebyggende og akut hjælp. Jeg håber på, at vi sammen kan sætte psykisk sårbare unge på dagsordenen – og på budgettet.

Udgivet i Børn & unge, Læserbreve, Sundhed, Velfærd

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Holger K. Nielsen stopper: Fik et flot farvel
    Vestegnen 20. maj 2019
    Omkring 400 mennesker var samlet søndag i Hedehuset for at se Holger K. Nielsen takke af, og hans efterfølger, Serdal Benli, overrakte ham et fuglehus og en bog om fugle med ordene: - Kære Holger. Tusind tak, for at du har tjent demokratiets i 34 år. Du spurgte mig engang, hvad du ville kunne få tiden til at gå med, når du en dag ikke stillede op igen. Her er i hvert fald et forslag, til at nyde naturen og dens rigdom, sagde Serdal Benli med et smil.
  • Fremtidens fødevarer?
    Hvidovre Avis 14. maj 2019
    SF Region Hovedstaden og Folketingskandidat Marianne Bigum inviterer til en debataften på torsdag den 16. maj omkring fremtidens fødevarer. Hvad skal vi spise i fremtiden når vi vil tage hensyn til klima og miljø? Og hvordan kan vi lave vores fødevarekultur- og vaner om?