Regeringen svigter Vestegnen

Serdal Benli

Serdal Benli

Lars Løkke og hans regering svigter Vestegnens borgere, når de ikke vil sikre ordentlig infrastruktur.

De sidste par år har regeringens transportpolitik bestået i at forringe den kollektive trafik og fremme bilkøer på vejene, som har skabt mere trafikstøj. Det betyder, at borgere på Vestegnen oplever voldsomme støjgener.

Der er mange, som ikke forstår hvor skadeligt det er at bo tæt ved en støjende motorvej – heriblandt åbenbart Lars Løkke og hans regering.

Det kan ikke være rigtigt, at man skal lide under at bo et bestemt sted. Derudover er det sund fornuft og en god forretning, at vi med bl.a. støjværn forebygger de sygdomme, man får som følge af trafikstøj, i stedet for at bruge flere penge på at behandle, når først skaden er sket.

Nogle vil måske anklage mig for at tale ned om Vestegnen og omegnen. Det er bestemt ikke tilfældet. Jeg er utrolig stolt over at bo i omegnen. Jeg elsker at kunne bo tæt på hovedstaden, men samtidig kunne se min søn vokse op i rolige omgivelser. Det er noget helt unikt, vi har her.

Vestegnen og omegnen er også unik ved at være det område i landet, hvor der bor flest mennesker på mindst plads, og hvor behovet for trafikinvesteringer er størst. Alligevel har det ikke været en prioritering fra Christiansborg at bruge trafikmilliarderne, som hvert år fordeles, hvor der er mest brug for dem.

Hvis vi skal sikre færre biler på vejene og mindske støjgenerne, er der brug for at investere i den kollektive transport, så det bliver attraktivt at tage bussen eller s-toget – eller metroen, hvis man udvidede den til Hvidovre.

God og billig kollektiv transport er kernevelfærd, som sikrer at man kan komme ordentligt rundt. Det har regeringen svigtet i at levere. Borgerne på Vestegnen og i hele Københavns Omegn fortjener bedre.

Udgivet i FV19, Kollektiv trafik, Læserbreve, Metro, Støj

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Integrationsrådet vil gerne høres
    Hvidovre Avis 15. april 2019
    Hvis integrationsrådet høres, vil det også blive taget mere seriøst af kommunalbestyrelsen. Det mener medlemmerne af Integrationsrådet, der derfor nu har bedt om at få opdateret rådets forretningsorden med blandt andet den forandring, at rådet fremadrettet skal være høringsberettiget.
  • SF’s blinde øje!
    Hvidovre Avis 26. marts 2019
    “Jeg medgiver gerne at kommunikationen til foreningerne kunne have været bedre, men det må vi gøre noget ved fremadrettet”. Sådan skrev SF’eren Anders Wolf Andresen i avisen, som er det første af Bymidteudvalgets menige medlemmer, som har trukket hovedet ud af busken og med åben pande svarer på den massive kritik af udvalgets metoder i Risbjerggårdsagen.