Et vildere Hvidovre

Sara Benzon

Sara Benzon

Hvis nogen kommer til at undre sig over, at der meget snart bliver pløjet områder op i parkerne i Hvidovre – så er der en helt vild forklaring! Der bliver nemlig sået vilde sommerblomster i både Rebæk Søpark og i parken ved Langhøjskolen.

Der sås en blanding af vilde blomsterfrø, der skal give bierne bedre mulighed for at indsamle nektar og derfor sikre flere bier i Hvidovre til gavn for både blomster, buske og frugttræer. De nye områder vil skabe større diversitet i både plantelivet og dyrelivet i lokalområdet.

I SF glæder vi os til de bivenlige byparker. Det er dejligt, at kommunen aktivt arbejder for et vildere Hvidovre og som en ekstra bonus, så skulle det også blive meget smukke og farverige områder.

Vi håber, at der kan laves en “Hvidovreblanding”, ligesom Frederiksberg har deres egen blanding. En blanding af sommerblomster, der på sigt kan finde vej til grøftekanter, midterheller og Hvidovreborgernes haver, hvor der nu bare er grus eller græs, så de vilde blomster kan give farve til byen og føde til bierne.

Udgivet i Bæredygtighed, Klima, Læserbreve, Miljø, Natur, Teknik/Miljø

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Holger K. Nielsen stopper: Fik et flot farvel
    Vestegnen 20. maj 2019
    Omkring 400 mennesker var samlet søndag i Hedehuset for at se Holger K. Nielsen takke af, og hans efterfølger, Serdal Benli, overrakte ham et fuglehus og en bog om fugle med ordene: - Kære Holger. Tusind tak, for at du har tjent demokratiets i 34 år. Du spurgte mig engang, hvad du ville kunne få tiden til at gå med, når du en dag ikke stillede op igen. Her er i hvert fald et forslag, til at nyde naturen og dens rigdom, sagde Serdal Benli med et smil.
  • Fremtidens fødevarer?
    Hvidovre Avis 14. maj 2019
    SF Region Hovedstaden og Folketingskandidat Marianne Bigum inviterer til en debataften på torsdag den 16. maj omkring fremtidens fødevarer. Hvad skal vi spise i fremtiden når vi vil tage hensyn til klima og miljø? Og hvordan kan vi lave vores fødevarekultur- og vaner om?