Økonomisk ansvarsforvirring

De borgerlige lider af det i allerhøjeste grad. Og socialdemokraterne rammes desværre også af det fra tid til anden. Man vil være ”økonomisk ansvarlige” ved at spare hvor spares kan – og de borgerlige og Hvidovrelisten vil også sælge ud af kommunens faste ejendom.

Når man sparer på rengøringen – hvem skal så betale for den sygdom, som følger?

Når man sparer på sygdomsforebyggelse – hvem skal så betale behandlingen af de syge? Og hvem skal betale førtidspensionerne til de, som mister arbejdsevnen?

Når man sparer på social forebyggelse – hvem skal så senere betale for døgninstitutioner, behandlings­tilbud og fængsler?

Når man ikke vil bruge penge på sund mad til børn i skoler og daginstitutioner – hvem skal så betale de efterfølgende sundhedsudgifter, når de supersøde børn er blevet til superfede voksne?

Når de kommunale ejendomme er solgt og pengene er brugt – hvem skal så betale for lejen af nye lokaler? Havde Hvidovre haft en bedre økonomi, hvis Avedørelejren var blevet opkøbt, genudlejet og gensolgt af private investorer – og ikke af kommunen?

Når en politiker siger ”økonomisk ansvarlighed” – så vær på vagt!

Udgivet i Læserbreve

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Er demokrati en syltekrukke?
    Hvidovre Avis 19. maj 2021
    I har helt ret. I stillede forslag om, at Hvidovre Kommune skulle tilmelde sig og betale kontingent med mulighed for tilkøb af yderligere konsulentydelser i ”Vild med Vilje”. Det skete kort efter et populært TV-program om vild natur og masser af engagerede borgere.
  • Hvorfor undlod hun at stemme?
    Hvidovre Avis 12. maj 2021
    SF havde et forslag på kommunalbestyrelsesmødet den 27. april. Forslaget handlede om, at Hvidovre Kommune sikrer, "at borgerne ikke modtager indgribende afgørelser fra kommunen med digital post i weekends og helligdage eller umiddelbart op til disse". Alt i alt et forslag der fortjener at blive vedtaget i en ny og mere tidssvarende version.