Økonomisk ansvarsforvirring

De borgerlige lider af det i allerhøjeste grad. Og socialdemokraterne rammes desværre også af det fra tid til anden. Man vil være ”økonomisk ansvarlige” ved at spare hvor spares kan – og de borgerlige og Hvidovrelisten vil også sælge ud af kommunens faste ejendom.

Når man sparer på rengøringen – hvem skal så betale for den sygdom, som følger?

Når man sparer på sygdomsforebyggelse – hvem skal så betale behandlingen af de syge? Og hvem skal betale førtidspensionerne til de, som mister arbejdsevnen?

Når man sparer på social forebyggelse – hvem skal så senere betale for døgninstitutioner, behandlings­tilbud og fængsler?

Når man ikke vil bruge penge på sund mad til børn i skoler og daginstitutioner – hvem skal så betale de efterfølgende sundhedsudgifter, når de supersøde børn er blevet til superfede voksne?

Når de kommunale ejendomme er solgt og pengene er brugt – hvem skal så betale for lejen af nye lokaler? Havde Hvidovre haft en bedre økonomi, hvis Avedørelejren var blevet opkøbt, genudlejet og gensolgt af private investorer – og ikke af kommunen?

Når en politiker siger ”økonomisk ansvarlighed” – så vær på vagt!

Udgivet i Læserbreve

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Ny kandidat hos SF
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
  • I det kolde gys for en god sag
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.