Økonomisk ansvarsforvirring

De borgerlige lider af det i allerhøjeste grad. Og socialdemokraterne rammes desværre også af det fra tid til anden. Man vil være ”økonomisk ansvarlige” ved at spare hvor spares kan – og de borgerlige og Hvidovrelisten vil også sælge ud af kommunens faste ejendom.

Når man sparer på rengøringen – hvem skal så betale for den sygdom, som følger?

Når man sparer på sygdomsforebyggelse – hvem skal så betale behandlingen af de syge? Og hvem skal betale førtidspensionerne til de, som mister arbejdsevnen?

Når man sparer på social forebyggelse – hvem skal så senere betale for døgninstitutioner, behandlings­tilbud og fængsler?

Når man ikke vil bruge penge på sund mad til børn i skoler og daginstitutioner – hvem skal så betale de efterfølgende sundhedsudgifter, når de supersøde børn er blevet til superfede voksne?

Når de kommunale ejendomme er solgt og pengene er brugt – hvem skal så betale for lejen af nye lokaler? Havde Hvidovre haft en bedre økonomi, hvis Avedørelejren var blevet opkøbt, genudlejet og gensolgt af private investorer – og ikke af kommunen?

Når en politiker siger ”økonomisk ansvarlighed” – så vær på vagt!

Udgivet i Læserbreve

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Seneste nyt
SF Hvidovre i pressen
  • Ulsing-prisen uddelt for første gang
    Hvidovre Avis 10. november 2021
    SF Hvidovre har indstiftet en ny pris, Ulsing-Prisen, for at hædre Niels Ulsings mangeårige indsats indenfor Kultur- og Fritidsområdet i Hvidovre Kommune. Prisen uddeles til en person som ligeledes har ydet en særlig indsats på området, og ledsages af en donation til en lokal forening, udvalgt af prismodtageren.
  • Tirsdagens valg – hvad står på spil?
    Hvidovre Avis 10. november 2021
    SF har været lidt mere ”ude i kulden”, men kan ved et forventet godt valgresultat, godt tænkes at blive en magtfaktor og stille krav omkring bl.a. børneinstitutionspolitikken og ældreplejen ved en kommende konstituering.