Godt begyndt er… et flyttet problem?

Trafiksaneringen i den nordlige del af Hvidovre er et godt eksempel på, hvordan man starter med en rigtig god intention – men ender med noget, som nærmest er værre end ingenting.

Mange mennesker har gjort en god indsats for at skabe et godt projekt. Kommunen brugte et par millioner på projektet – og var kommet rigtigt godt i gang. Og så trækker man stikket ud!

Det virker som om man ikke har opnået meget andet en masse frustrationer i lokalområdet. Dem kunne man i hvert fald ikke undgå at bemærke i Hvidovre Avis tidligere på året. Det er vel heller ikke så svært at forstå, at folk på andre småveje bliver kede af den trafik, som bliver ”flyttet” over til dem når nabovejen bliver ”trafiksaneret”.

Den samme genistreg har man så gentaget her i Grækerkvarteret. Der er lavet en mægtigt flot (og dyr) sanering på Menelaos Boulevard. Givetvis til stor fornøjelse for de, som bor der. Men hvad med beboerne på de andre småveje, som nu får ”glæden” af den gennemkørende trafik?

Det burde være oplagt, at trafikhindringerne og hastighedsbegrænsningerne skal gennemføres i hele området på en gang – så den gennemkørende trafik bliver ”pressset” ud på de større veje. Hvis en del af prisen bliver, at projekterne bliver knapt så flotte – så fred være med det.

Og så lige for en ordens skyld: Nok mener jeg vi skal have færdiggjort de ”halvfærdige” trafik­sa­neringer, som er lavet i nogle af parcelhuskvartererne. Og jeg mener også vi skal have gang i san­eringen af de øvrige områder. Men det må allerførste må dog være, at vi skal have rettet op kata­strofen på Avedøre Tværvej. De forhold, som er derude nu, kan vi simpelt ikke byde de mange mennesker, som færdes der til dagligt.

Udgivet i Læserbreve, Trafik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*