Godt begyndt er… et flyttet problem?

Trafiksaneringen i den nordlige del af Hvidovre er et godt eksempel på, hvordan man starter med en rigtig god intention – men ender med noget, som nærmest er værre end ingenting.

Mange mennesker har gjort en god indsats for at skabe et godt projekt. Kommunen brugte et par millioner på projektet – og var kommet rigtigt godt i gang. Og så trækker man stikket ud!

Det virker som om man ikke har opnået meget andet en masse frustrationer i lokalområdet. Dem kunne man i hvert fald ikke undgå at bemærke i Hvidovre Avis tidligere på året. Det er vel heller ikke så svært at forstå, at folk på andre småveje bliver kede af den trafik, som bliver ”flyttet” over til dem når nabovejen bliver ”trafiksaneret”.

Den samme genistreg har man så gentaget her i Grækerkvarteret. Der er lavet en mægtigt flot (og dyr) sanering på Menelaos Boulevard. Givetvis til stor fornøjelse for de, som bor der. Men hvad med beboerne på de andre småveje, som nu får ”glæden” af den gennemkørende trafik?

Det burde være oplagt, at trafikhindringerne og hastighedsbegrænsningerne skal gennemføres i hele området på en gang – så den gennemkørende trafik bliver ”pressset” ud på de større veje. Hvis en del af prisen bliver, at projekterne bliver knapt så flotte – så fred være med det.

Og så lige for en ordens skyld: Nok mener jeg vi skal have færdiggjort de ”halvfærdige” trafik­sa­neringer, som er lavet i nogle af parcelhuskvartererne. Og jeg mener også vi skal have gang i san­eringen af de øvrige områder. Men det må allerførste må dog være, at vi skal have rettet op kata­strofen på Avedøre Tværvej. De forhold, som er derude nu, kan vi simpelt ikke byde de mange mennesker, som færdes der til dagligt.

Udgivet i Læserbreve, Trafik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
    Hvidovre Avis 25. juni 2019
    Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
  • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
    Lorry 27. maj 2019
    - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.