SF gi’r et æble til folkeskolen

SF Hvidovre har i lørdags d. 12.8.06 været med til at aktionere for SF´s landsdækkende skolestartskampagne, der løber af staben i de første fire uger i August. Derfor har medlemmer af SF Hvidovre været på gaden udenfor Frihedens Butikscenter og Hvidovre Stationscenter og uddele foldere, løbesedler og æbler til borgerne i Hvidovre lørdag formiddag i regnvejr.

For SF Hvidovre er det vigtigt at oplyse Hvidovres borgere (forældre, lærere og elever) om SF´s bud på en bedre folkeskole.

De første skoleår er vigtige, da det er her grundstenen bliver lagt for børnenes lyst og evne til at lære mere. Folkeskolen skal udvikle den nysgerrighed og lyst til at lære, som børn er født med.

Derfor skal lærerne også i Hvidovre have mere tid til at arbejde med børnenes faglige og sociale udvikling.

Der har været megen debat om den økonomiske situation på skolerne og lærernes arbejdsvilkår og dermed en usikker fremtid for kvaliteten af børnenes indlæring på Hvidovres skoler.

Derfor vil SF Hvidovre være med til at forbedre forholdene for lærere og elever, så vi igen kan få en høj undervisningskvalitet. Det er af afgørende betydning at der er tilstrækkeligt uddannede lærere, da det er dem der betyder mest for en god skolegang.

SF ønsker en læreruddannelse der sikrer at lærerne får en bred vifte af liniefag, så langt flere børn kan undervises af lærere med relevante liniefag og samtidig skal lærerne sikres efteruddannelse, så de bliver ved med at udvikle sig og være faglige dygtige.

SF ønsker at alle eleverne får gratis økologisk frokost på skolen, fordi mætte og sunde børn lærer mere og bedre!

SF ønsker at der kun er 24 elever i hver klasse, for alle børn har ret til tid med læreren og til luft omkring sig.

Folkeskolen bliver ikke bedre af, at vi plager lærerne og tvinger børnene til terperi. Den bliver kun bedre, hvis vi tør og vil opprioritere den.

Derfor gi´r SF Hvidovre et æble til Hvidovres folkeskoler!

Nina Thøgersen

Alder: 56 år. Medlem af SF siden 1996. Stilling: Social- og Sundhedsassistent på Søvangsgården, Faglige tillidsposter: FOA Tillidsrepræsentant siden 1989, Bestyrelsesmedlem i SF Faglige Gruppe Storkøbenhavn, (FGS) Bestyrelses og udvalgsposter: Kommunalbestyrelsesmedlem Medl. Socialudvalget, Kultur&Fritidsudvalget, Folkeoplysningsudvalget, Handicaprådet. Hvidovre Kulturråd ( Presseansvarlig), Kommunal udpeget til: Børneinst. Willers bestyrelse (12 år)indtil 31.3.10 Hvad vil jeg i KB: Jeg vil arbejde aktivt for at få SF politik taget med i de beslutninger, der skal til for at Hvidovre bliver en endnu bedre kommune at bo i. Det er en stor udfordring, der ligger foran os med den nye kommunalreform. Især indenfor det sociale område og arbejdsmarkedsområdet, vil der ske store forandringer og det skal vi sørge for bliver tacklet på en forsvarlig, menneskelig og konstruktiv måde! Jeg vil gøre mit til at borgerne, brugerne, ansatte bliver hørt og får den indflydelse, de har behov for i de konkrete sager. Vi skulle gerne bevare og udbygge den dialog og åbenhed, vi har fået ved konstitueringsaftalen med A og T og C. Jeg vil også i fremtiden arbejde for at SF´s medmenneskelige og retfærdige politik bliver taget med i beslutningsprocesserne bredt i Hvidovre Kommune Det nytter at gøre en indsats for at påvirke beslutninger i en tid, hvor den nuværende regering gerne vil styre alt i kommunerne.

Udgivet i Pressemeddelelser, Skoler

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*