Palæstina = et nyt Sydafrika

Offentligt møde om Palæstina og den “israelske mur” afholdes af SF Hvidovre.

Mød op og hør og se en spændende og interessant fortælling mandag d. 20. november kl. 19.00 i Bibliotekscaféen i Medborgerhuset — Hvidovrevej 280, 2650 Hvidovre.

Jakob Nørhøj, SF’s næstformand og folketingskandidat i Hvidovre er netop vendt hjem fra en rundrejse i Palæstina og fortæller om dagligdagen for palæstinenserne og håbet om en bedre fremtid!

Der vil være salg af øl og vand!

Vel mødt
SF Hvidovre

Nina Thøgersen

Alder: 56 år. Medlem af SF siden 1996. Stilling: Social- og Sundhedsassistent på Søvangsgården, Faglige tillidsposter: FOA Tillidsrepræsentant siden 1989, Bestyrelsesmedlem i SF Faglige Gruppe Storkøbenhavn, (FGS) Bestyrelses og udvalgsposter: Kommunalbestyrelsesmedlem Medl. Socialudvalget, Kultur&Fritidsudvalget, Folkeoplysningsudvalget, Handicaprådet. Hvidovre Kulturråd ( Presseansvarlig), Kommunal udpeget til: Børneinst. Willers bestyrelse (12 år)indtil 31.3.10 Hvad vil jeg i KB: Jeg vil arbejde aktivt for at få SF politik taget med i de beslutninger, der skal til for at Hvidovre bliver en endnu bedre kommune at bo i. Det er en stor udfordring, der ligger foran os med den nye kommunalreform. Især indenfor det sociale område og arbejdsmarkedsområdet, vil der ske store forandringer og det skal vi sørge for bliver tacklet på en forsvarlig, menneskelig og konstruktiv måde! Jeg vil gøre mit til at borgerne, brugerne, ansatte bliver hørt og får den indflydelse, de har behov for i de konkrete sager. Vi skulle gerne bevare og udbygge den dialog og åbenhed, vi har fået ved konstitueringsaftalen med A og T og C. Jeg vil også i fremtiden arbejde for at SF´s medmenneskelige og retfærdige politik bliver taget med i beslutningsprocesserne bredt i Hvidovre Kommune Det nytter at gøre en indsats for at påvirke beslutninger i en tid, hvor den nuværende regering gerne vil styre alt i kommunerne.

Udgivet i Opslag, Udland
Ingen kommentarer til “Palæstina = et nyt Sydafrika
  1. skjold elken siger:

    jeg syntes det var en interessant aften, og at vores folketingskandidat gjorde godt.
    det var bare synd at ikke flere var mødt op, især savnede jeg vore kb-kandidater, som jeg syntes virker alt for usynlige
    m.v.h.
    skjold elken

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*