Forslag fra borgerne

Ved Kultur- og Fritidsmessen i Avedøre Idrætscenter den 28. oktober 2006 havde SF Hvidovre opstillet en flip-over med plads til forslag fra borgerne. Vi ønskede at få at vide, hvilke emner og områder borgerne gerne ser fremmet i Hvidovres bevidsthed den kommende tid, og hvilke forslag til forbedringer der simrer rundt omkring.

Rigtig mange var forbi for at se hvad vi havde at byde på, og der kom også rigtig mange gode forslag, som dem der var forbi også diskuterede ivrigt:

 • Et rigtigt kulturcenter et fyrtårn for vestegnen, men spørg brugerne først
 • 0 brænderøg
 • Teatersal til alle vores forskellige teatre
 • Økologiske børnehaver
 • Et rigtigt kulturcenter til glæde for Hvidovres borgere
 • Få styr på ungdomsbanderne som kommunen påstår ikke eksisterer
 • Bæredygtigt byggeri
 • Bæredygtigt bryggeri
 • Bedre og billigere kantineordninger på gymnasierne og ingen taxameterordning
 • Styrk idætten i Hvidovre – byg en multihal så Hvidovre kommer på landkortet
 • Bedre skoler
 • Teater Vestvoldens rødder skal have opbevaringslokale og mere tilskud
 • En biograf i Hvidovre

SF Hvidovre vil se nærmere på forslagene i den kommende tid, men vi vil også gerne høre hvad DU synes om dem! Skriv en kommentar herunder, og lad os vide hvad du synes der skal ske, eller fortæl os om det DU synes er vigtigt!

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Demokrati, Kultur, Opslag

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
 • Ny kandidat hos SF
  Hvidovre Avis 10. februar 2021
  Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
 • I det kolde gys for en god sag
  Hvidovre Avis 10. februar 2021
  I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.