Forslag fra borgerne

Ved Kultur- og Fritidsmessen i Avedøre Idrætscenter den 28. oktober 2006 havde SF Hvidovre opstillet en flip-over med plads til forslag fra borgerne. Vi ønskede at få at vide, hvilke emner og områder borgerne gerne ser fremmet i Hvidovres bevidsthed den kommende tid, og hvilke forslag til forbedringer der simrer rundt omkring.

Rigtig mange var forbi for at se hvad vi havde at byde på, og der kom også rigtig mange gode forslag, som dem der var forbi også diskuterede ivrigt:

 • Et rigtigt kulturcenter et fyrtårn for vestegnen, men spørg brugerne først
 • 0 brænderøg
 • Teatersal til alle vores forskellige teatre
 • Økologiske børnehaver
 • Et rigtigt kulturcenter til glæde for Hvidovres borgere
 • Få styr på ungdomsbanderne som kommunen påstår ikke eksisterer
 • Bæredygtigt byggeri
 • Bæredygtigt bryggeri
 • Bedre og billigere kantineordninger på gymnasierne og ingen taxameterordning
 • Styrk idætten i Hvidovre – byg en multihal så Hvidovre kommer på landkortet
 • Bedre skoler
 • Teater Vestvoldens rødder skal have opbevaringslokale og mere tilskud
 • En biograf i Hvidovre

SF Hvidovre vil se nærmere på forslagene i den kommende tid, men vi vil også gerne høre hvad DU synes om dem! Skriv en kommentar herunder, og lad os vide hvad du synes der skal ske, eller fortæl os om det DU synes er vigtigt!

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Demokrati, Kultur, Opslag

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
 • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
  Hvidovre Avis 25. juni 2019
  Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
 • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
  Lorry 27. maj 2019
  - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.