Opstilling til folketinget

SF i Københavns Omegns Storkreds har afholdt urafstemning om rækkefølgen af kandidaterne ved opstilling til folketinget.

Optællingen af stemmer fandt sted i Ballerup med følgende resultat:

  1. Holger K. Nielsen 273 stemmer
  2. Hanne Agersnap 191 stemmer
  3. Camilla Burgwald 153 stemmer
  4. Bilal Inekci 121 stemmer
  5. Jakob Nørhøj 119 stemmer
  6. Kirsten Sloth 111 stemmer
  7. Leif Pedersen 94 stemmer
  8. Henrik Severin Hansen 72 stemmer

Som det fremgår blev Hvidovres kandidat, SF’s næstformand Jakob Nørhøj, nummer 5 på listen, kun tre stemmer fra en fjerdeplads.

Stemmeprocenten endte på 47,8.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem mere end 20 år, tidligere bl.a. som formand for SF Hvidovre. Jeg er via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Retten i Glostrup. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Demokrati, Folketinget

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*