Opstilling til folketinget

SF i Københavns Omegns Storkreds har afholdt urafstemning om rækkefølgen af kandidaterne ved opstilling til folketinget.

Optællingen af stemmer fandt sted i Ballerup med følgende resultat:

 1. Holger K. Nielsen 273 stemmer
 2. Hanne Agersnap 191 stemmer
 3. Camilla Burgwald 153 stemmer
 4. Bilal Inekci 121 stemmer
 5. Jakob Nørhøj 119 stemmer
 6. Kirsten Sloth 111 stemmer
 7. Leif Pedersen 94 stemmer
 8. Henrik Severin Hansen 72 stemmer

Som det fremgår blev Hvidovres kandidat, SF’s næstformand Jakob Nørhøj, nummer 5 på listen, kun tre stemmer fra en fjerdeplads.

Stemmeprocenten endte på 47,8.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Demokrati, Folketinget

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
 • Ny kandidat hos SF
  Hvidovre Avis 10. februar 2021
  Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
 • I det kolde gys for en god sag
  Hvidovre Avis 10. februar 2021
  I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.