Tour de Hvidovre

Kom i form til det kommende valg — kør med SF Hvidovre rundt i Hvidovre på den traditionsrige Tour de Hvidovre på søndag den 26. august!

Der er igen i år 2 ture, en på 7 km og en på 30 km — man behøver ikke at køre den store tur, for alle er velkomne, store og små, unge og gamle, bare man kan cykle og vil have det sjovt sammen med andre SF’ere!

Turen i år går forbi naturskønne områder som Vestvolden, Bjerget i Kystagerparken, samt Køge Bugt Strandpark. Ruterne er tydeligt afmærkede og med levende poster en del steder. Der bydes på forfriskninger og lidt spiseligt i de mange depoter undervejs på cykelturen.

Vi mødes i Strandmarkens Fritidscenter ml. 9.00 og 10.00, hvorfra Touren starter og håber at rigtig mange af jer vil tilmelde jer til den dejlige oplevelse. Tidspunktet vil blive fastsat ved tilmelding af holdantal og sendes ud til jer, når formanden har fået besked.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Miljø, Sundhed, Trafik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Seneste nyt
SF Hvidovre i pressen
  • Genkender ikke dit billede af virkelighedens institutioner
    Hvidovre Avis 11. november 2020
    Kære Anders Wolf Hvis du var Borgmester... Som du skriver flere gange i dit læserbrev, i forrige uges avis, så ville du tale om virkeligheden i børnehøjde.
  • Vi vil gerne med på tur!
    Hvidovre Avis 28. oktober 2020
    Til Marie-Louise Jørgensen, SF, tak for et dejligt positivt indlæg om Hvidovre Havn. Visionært og fuld af farver. Du får rigtig mange gode tanker med og vi kan kun håbe, at andre partier hopper med i båden og også er med på det visionære.