Tour de Hvidovre

Kom i form til det kommende valg — kør med SF Hvidovre rundt i Hvidovre på den traditionsrige Tour de Hvidovre på søndag den 26. august!

Der er igen i år 2 ture, en på 7 km og en på 30 km — man behøver ikke at køre den store tur, for alle er velkomne, store og små, unge og gamle, bare man kan cykle og vil have det sjovt sammen med andre SF’ere!

Turen i år går forbi naturskønne områder som Vestvolden, Bjerget i Kystagerparken, samt Køge Bugt Strandpark. Ruterne er tydeligt afmærkede og med levende poster en del steder. Der bydes på forfriskninger og lidt spiseligt i de mange depoter undervejs på cykelturen.

Vi mødes i Strandmarkens Fritidscenter ml. 9.00 og 10.00, hvorfra Touren starter og håber at rigtig mange af jer vil tilmelde jer til den dejlige oplevelse. Tidspunktet vil blive fastsat ved tilmelding af holdantal og sendes ud til jer, når formanden har fået besked.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Miljø, Sundhed, Trafik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
    Hvidovre Avis 25. juni 2019
    Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
  • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
    Lorry 27. maj 2019
    - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.