Tour de Hvidovre

Kom i form til det kommende valg — kør med SF Hvidovre rundt i Hvidovre på den traditionsrige Tour de Hvidovre på søndag den 26. august!

Der er igen i år 2 ture, en på 7 km og en på 30 km — man behøver ikke at køre den store tur, for alle er velkomne, store og små, unge og gamle, bare man kan cykle og vil have det sjovt sammen med andre SF’ere!

Turen i år går forbi naturskønne områder som Vestvolden, Bjerget i Kystagerparken, samt Køge Bugt Strandpark. Ruterne er tydeligt afmærkede og med levende poster en del steder. Der bydes på forfriskninger og lidt spiseligt i de mange depoter undervejs på cykelturen.

Vi mødes i Strandmarkens Fritidscenter ml. 9.00 og 10.00, hvorfra Touren starter og håber at rigtig mange af jer vil tilmelde jer til den dejlige oplevelse. Tidspunktet vil blive fastsat ved tilmelding af holdantal og sendes ud til jer, når formanden har fået besked.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem mere end 20 år, tidligere bl.a. som formand for SF Hvidovre. Jeg er via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Retten i Glostrup. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Miljø, Sundhed, Trafik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*