Tour de Hvidovre

Kom i form til det kommende valg — kør med SF Hvidovre rundt i Hvidovre på den traditionsrige Tour de Hvidovre på søndag den 26. august!

Der er igen i år 2 ture, en på 7 km og en på 30 km — man behøver ikke at køre den store tur, for alle er velkomne, store og små, unge og gamle, bare man kan cykle og vil have det sjovt sammen med andre SF’ere!

Turen i år går forbi naturskønne områder som Vestvolden, Bjerget i Kystagerparken, samt Køge Bugt Strandpark. Ruterne er tydeligt afmærkede og med levende poster en del steder. Der bydes på forfriskninger og lidt spiseligt i de mange depoter undervejs på cykelturen.

Vi mødes i Strandmarkens Fritidscenter ml. 9.00 og 10.00, hvorfra Touren starter og håber at rigtig mange af jer vil tilmelde jer til den dejlige oplevelse. Tidspunktet vil blive fastsat ved tilmelding af holdantal og sendes ud til jer, når formanden har fået besked.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Miljø, Sundhed, Trafik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Ny kandidat hos SF
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
  • I det kolde gys for en god sag
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.