Kolonisalg — en prioritering

Budgetforliget for Hvidovres økonomi i 2008 indebærer at der skal sælges to kolonier — men er det virkelig nødvendigt, og hvad ville alternativet være?

I Hvidovre Avis fortæller Niels Ulsing om, hvordan en fyringsrunde var alternativet til et kolonisalg. Kolonierne udnyttes p.t. mindre end halvdelen af tiden, og hvis indtægterne fra salget og de reducerede driftsudgifter blev fjernet fra budgettet for 2008, ville det betyde mange afskedigelser og et stærkt forringet serviceniveau.

SF Hvidovre vil ikke være med til nedskæringer på kerneområder som daginstitutioner, kultur- og idræt, skoler og ældre, og selv om salget af kolonierne bestemt ikke er en ønskesituation, ville alternativet have været værre.

Udgivet i Økonomi, Budget

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*