Mød Jakob Nørhøj

Jakob Nørhøj fortæller om SF’s mærkesager på YouTube:

Følg også Jakob på hans weblog og på hans valgblog hos DR, og se på Jakobs hjemmeside hvor du kan møde ham til debatarrangementer.

Husk at du kan stemme på Jakob hvis du bor i Albertslund, Ballerup, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Lyngby-Taarbæk, Rødovre eller Vallensbæk.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem mere end 20 år, tidligere bl.a. som formand for SF Hvidovre. Jeg er via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Retten i Glostrup. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Folketinget, Valg, Video

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*