Til borgmester Britta Christensen — tak for med- og modspil

Tak for med- og modspillet til Britta Christensen, Hvidovres borgmester gennem 14 år. Vi blev meget overrasket over meldingen om Britta Christensen fratræden, og skal dybt beklage, at hun har været nødt til at tage denne tunge beslutning, om at trække sig tilbage på grund af helbredet.

Britta Christensens periode som borgmester har generelt været positiv. Hun har en fin social indstilling, og har været god at arbejde sammen med. Det er ingen hemmelighed, at SF Hvidovre i perioder har været temmelig kritisk på grund af for stor lukkethed og manglende dialog, men der har bestemt også været gode forlig mellem A, F og T. I denne periode har Britta Christensen til fulde levet op til løfterne om større åbenhed og dialog, og der har været et rigtig godt samarbejde mellem Socialdemokraterne og SF. Det er mit indtryk, at Britta Christensen var oprigtig glad for, at det gode forhold mellem A og F, var blevet genoptaget. Det samme er vi i SF Hvidovre.

Britta Christensen udviklede sig til en meget kompetent borgmester, og hun holdt ord, når der blev indgået aftaler. Som menneske har hun altid været en venlig, betænksom og rar person at være sammen med. Vi håber, at beslutningen om at trække sig, fører til en klar bedring af helbredet således, at vi får mulighed for at møde Britta Christensen i andre sammenhænge her i Hvidovre. Vi ønsker dig alt godt fremover.

Venlig hilsen
Niels Ulsing
Nina Thøgersen

SF-Hvidovre

Niels Ulsing

Jeg er 67 år og har siddet i kommunalbestyrelsen siden 1982. Jeg er nuværende formand for Kultur- og Fritidsudvalget, 2. Viceborgmester, og medlem af Økonomiudvalget. Desuden sidder jeg i Bevillingsnævnet, er formand for bestyrelsen i Cirkusmuseet, medlem af Organisationsbestyrelsen for Boligselskabet Friheden, sidder i Ungdomsskolens bestyrelse og Folkeoplysningsudvalget. Jeg er medlem af Beboerklagenævnet som social sagkyndig, og medlem af Valgbestyrelsen for Hvidovrekredsen og Valgbestyrelsen for Kommunalvalg. Jeg genopstiller til kommunalvalget 21. november, og er nummer 2 på SF's liste. Jeg har 3 børn, 6 børnebørn, og 2 bonusbørnebørn. Til daglig arbejder jeg som socialrådgiver i Jobcenter Albertslund, og er Fællestillidsrepræsentant for socialrådgiverne i Albertslund Kommune. Desuden er jeg næstformand i Jobcentrets MED(samarbejds-) udvalg. Jeg har været socialrådgiver siden 1979, og har arbejdet i Hvidovre, Værløse, og som beboerrådgiver i Herlev. Desuden har jeg været Regionsformand i Dansk Socialrådgiverforening. Mine mærkesager er skoleområdet, kommunens økonomi/serviceniveau, arbejdsmarkedspolitik og forenings-/idrætsområdet. Som formand for skoleområdet har jeg arbejdet på at sikre kvaliteten i den nye skolereform, og kvalitetsløftet i Hvidovres skoler med fokus på, fortsat at øge elevernes sociale og faglige færdigheder. Jeg vil desuden arbejde på, at få indført en madordning i skolerne baseret på mest mulig økologi. SF ønsker at sikre alle elever et sundt måltid mad for bl.a. at fremme indlæring, trivsel og ro i klasserne. SF vil, på sigt, renovere skolerne, så de opfylder de nyeste arbejdsmiljøkrav og forbedrer indeklimaet på skolerne for både elevere og lærere.

Udgivet i Pressemeddelelser

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*