Valgkampen er i gang

Valgkampen er forlængst blevet skudt i gang — også i Hvidovre, hvor vi fredag holdt valgkampskoordineringsmøde med vores kandidat Jakob Nørhøj:

Valgkampskoordinering

Senere fredag aften blev der klistret valgplakater til den store guldmedalje:

Plakatklistring

Lørdag delte vi pjecer ud ved Frihedens Indkøbscenter, og så var det blevet tid til at hænge valgplakaterne op:

Jakob Nørhøj-plakat

Søndag blev der også hængt plakater op, så nu er Hvidovre rimelig godt dækket ind.

Vil du være med til at hjælpe SF og Jakob Nørhøj i valgkampen, så kast et blik på kalenderen, og mød op og vær med til at skaffe Danmark af med den ringeste regering i mands minde!

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Folketinget, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Seneste nyt
SF Hvidovre i pressen
  • Genkender ikke dit billede af virkelighedens institutioner
    Hvidovre Avis 11. november 2020
    Kære Anders Wolf Hvis du var Borgmester... Som du skriver flere gange i dit læserbrev, i forrige uges avis, så ville du tale om virkeligheden i børnehøjde.
  • Vi vil gerne med på tur!
    Hvidovre Avis 28. oktober 2020
    Til Marie-Louise Jørgensen, SF, tak for et dejligt positivt indlæg om Hvidovre Havn. Visionært og fuld af farver. Du får rigtig mange gode tanker med og vi kan kun håbe, at andre partier hopper med i båden og også er med på det visionære.