Valgkampen er i gang

Valgkampen er forlængst blevet skudt i gang — også i Hvidovre, hvor vi fredag holdt valgkampskoordineringsmøde med vores kandidat Jakob Nørhøj:

Valgkampskoordinering

Senere fredag aften blev der klistret valgplakater til den store guldmedalje:

Plakatklistring

Lørdag delte vi pjecer ud ved Frihedens Indkøbscenter, og så var det blevet tid til at hænge valgplakaterne op:

Jakob Nørhøj-plakat

Søndag blev der også hængt plakater op, så nu er Hvidovre rimelig godt dækket ind.

Vil du være med til at hjælpe SF og Jakob Nørhøj i valgkampen, så kast et blik på kalenderen, og mød op og vær med til at skaffe Danmark af med den ringeste regering i mands minde!

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Folketinget, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Ny kandidat hos SF
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
  • I det kolde gys for en god sag
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.