Ny station ved Hvidovre Hospital

Denne uges Hvidovre Avis indeholder bl.a. en artikel med Jakob Nørhøj om SF’s trafikpolitik og forslaget om en ny station ved Hvidovre Hospital.

Jakob fortæller også at den nye jernbane og motorvejen skal overdækkes:

Derfor betyder forslaget en reduktion af det støjhelvede som folk lever med, der hvor Holbækmotorvejen krydser Hvidovrevej, understreger Jacob Nørhøj.
Vi får simpelt hen overdækket det nuværende krater, der er igennem Hvidovre…

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Folketinget, Trafik, Valg
En kommentar til “Ny station ved Hvidovre Hospital
 1. skjold elken siger:

  DET GLÆDER MIG AT HØRE. JEG VED GODT AT HAN HAR MEGET AT SE TIL MED BL.A.LANDSMØDET.
  MEN DET ER VIGTIGT, AT MAN DERFOR IKKE GLEMMER SIN VALGKREDS,SÅ JEG HAR SAVNET NOGLE INDLÆG FRA HAM, ISÆR OM OVENSTÅENDE EMNER, OG HAR DERFOR ET PAR GANGE OPFORDRET JACOB TIL AT FORTSÆTTE MED AT SKRIVE LÆSERBREVE, DET HAR HAN LOVET MIG, AT HAN VIL GØRE FRA PÅ SØNDAG.
  VI SKULLE JO GERNE HAVE HAM VALGT VED NÆSTE FT-VALG.DEDR ER JO MASSER AF REKLAMELAME I AVISEN NÅR DEN UDDELES TIL 50.000 HUSSTANDE, OG AVISEN SELV ER INTERESSERET I LÆSERBREVE, FORDI DET ER ALMINDELIGT KENDT, AT FOLK ELSKER AT LÆSE DEM.

  HILSEN
  SKJOLD
  JEG VENTER SPÆNDT PÅ AT SE HANS INDLÆG NÆSTE GANG AVISEN UDKOMMER.
  VENTER SPÆNDT PÅ AVISEN PÅ TIRSDAG.
  VENLIG HILSEN
  SKJOLD

 2. skjold elken siger:

  vedrørende sf 10-års jubilæum.
  HET ER JO ET STORT PROJEKT, så her er mit forslag.
  jeg mener der skal nedsættes et jubilæumsudvalg på 5-7 personer. jubilæet skal foregå på holmegårdsskolen hvor sf blev stiftet.
  jubilæet skal foregå over 1-2uger.
  partiets formand willy søvndal og alle sf-folketingsmedlemmerne skal inviteres, samt bestyrelserne i alle sf-partiforeninger over hele landet.
  derudover inviteres udenlandske gæster.
  der flages i hele hvidovre med sf-logoet (det ku´være så godt).
  imellem talerne på holmegårdsskolen laves der work-shop om sf´s mærkesager.
  evt. overnattende gæster får privat indkvartering, eller overnatter på vandrehjemmet i avedørelejren.
  med venlig hilsen
  skjold elken
  berners vænge 1.
  sf-hvidovre

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
 • Ny kandidat hos SF
  Hvidovre Avis 10. februar 2021
  Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
 • I det kolde gys for en god sag
  Hvidovre Avis 10. februar 2021
  I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.