Ny station ved Hvidovre Hospital

Denne uges Hvidovre Avis indeholder bl.a. en artikel med Jakob Nørhøj om SF’s trafikpolitik og forslaget om en ny station ved Hvidovre Hospital.

Jakob fortæller også at den nye jernbane og motorvejen skal overdækkes:

Derfor betyder forslaget en reduktion af det støjhelvede som folk lever med, der hvor Holbækmotorvejen krydser Hvidovrevej, understreger Jacob Nørhøj.
Vi får simpelt hen overdækket det nuværende krater, der er igennem Hvidovre…

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Folketinget, Trafik, Valg
En kommentar til “Ny station ved Hvidovre Hospital
 1. skjold elken siger:

  DET GLÆDER MIG AT HØRE. JEG VED GODT AT HAN HAR MEGET AT SE TIL MED BL.A.LANDSMØDET.
  MEN DET ER VIGTIGT, AT MAN DERFOR IKKE GLEMMER SIN VALGKREDS,SÅ JEG HAR SAVNET NOGLE INDLÆG FRA HAM, ISÆR OM OVENSTÅENDE EMNER, OG HAR DERFOR ET PAR GANGE OPFORDRET JACOB TIL AT FORTSÆTTE MED AT SKRIVE LÆSERBREVE, DET HAR HAN LOVET MIG, AT HAN VIL GØRE FRA PÅ SØNDAG.
  VI SKULLE JO GERNE HAVE HAM VALGT VED NÆSTE FT-VALG.DEDR ER JO MASSER AF REKLAMELAME I AVISEN NÅR DEN UDDELES TIL 50.000 HUSSTANDE, OG AVISEN SELV ER INTERESSERET I LÆSERBREVE, FORDI DET ER ALMINDELIGT KENDT, AT FOLK ELSKER AT LÆSE DEM.

  HILSEN
  SKJOLD
  JEG VENTER SPÆNDT PÅ AT SE HANS INDLÆG NÆSTE GANG AVISEN UDKOMMER.
  VENTER SPÆNDT PÅ AVISEN PÅ TIRSDAG.
  VENLIG HILSEN
  SKJOLD

 2. skjold elken siger:

  vedrørende sf 10-års jubilæum.
  HET ER JO ET STORT PROJEKT, så her er mit forslag.
  jeg mener der skal nedsættes et jubilæumsudvalg på 5-7 personer. jubilæet skal foregå på holmegårdsskolen hvor sf blev stiftet.
  jubilæet skal foregå over 1-2uger.
  partiets formand willy søvndal og alle sf-folketingsmedlemmerne skal inviteres, samt bestyrelserne i alle sf-partiforeninger over hele landet.
  derudover inviteres udenlandske gæster.
  der flages i hele hvidovre med sf-logoet (det ku´være så godt).
  imellem talerne på holmegårdsskolen laves der work-shop om sf´s mærkesager.
  evt. overnattende gæster får privat indkvartering, eller overnatter på vandrehjemmet i avedørelejren.
  med venlig hilsen
  skjold elken
  berners vænge 1.
  sf-hvidovre

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
 • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
  Hvidovre Avis 25. juni 2019
  Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
 • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
  Lorry 27. maj 2019
  - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.