Over 100 medlemmer i Hvidovre

Så har vi rundet de 100 medlemmer i SF Hvidovre, skønt! Alle de nye medlemmer af SF i Hvidovre bydes hjerteligt velkommen — I får et specielt introbrev efter valget.

I de sidste tre uger har vi knoklet for at skaffe stemmer til SF. Jakob Nørhøj har haft et stramt program og vi har uddelt omkring 10.000 stk. pjecer / flyers til Hvidovres befolkning og ved Jakobs valgmøder og de lokale valgmøder i Hvidovre. Annoncer og omtale i de lokale aviser har vi også haft.

Det har været en hektisk tid, og jeg vil gerne takke alle de rare medlemmer, der har tilbudt deres arbejdskraft og hjulpet til med alle valgaktiviteterne. Det er dejligt at være formand, når så mange gerne vil bidrage til et godt valg for vores kandidat.

Tusind tak skal I have.

Nu nærmer tiden sig for at I skal ud på valgstederne og stemme. Da vi i meningsmålingerne går stærkt frem, er der måske mulighed for at vi her i Storkredsen kan få et ekstra mandat. Derfor vil jeg opfordre jer til at støtte vores lokale kandidat Jakob Nørhøj og sætte jeres kryds ved hans navn på stemmesedlen.

Med håb om et rigtigt godt valg med et regeringsskifte!

Nina Thøgersen

Alder: 56 år. Medlem af SF siden 1996. Stilling: Social- og Sundhedsassistent på Søvangsgården, Faglige tillidsposter: FOA Tillidsrepræsentant siden 1989, Bestyrelsesmedlem i SF Faglige Gruppe Storkøbenhavn, (FGS) Bestyrelses og udvalgsposter: Kommunalbestyrelsesmedlem Medl. Socialudvalget, Kultur&Fritidsudvalget, Folkeoplysningsudvalget, Handicaprådet. Hvidovre Kulturråd ( Presseansvarlig), Kommunal udpeget til: Børneinst. Willers bestyrelse (12 år)indtil 31.3.10 Hvad vil jeg i KB: Jeg vil arbejde aktivt for at få SF politik taget med i de beslutninger, der skal til for at Hvidovre bliver en endnu bedre kommune at bo i. Det er en stor udfordring, der ligger foran os med den nye kommunalreform. Især indenfor det sociale område og arbejdsmarkedsområdet, vil der ske store forandringer og det skal vi sørge for bliver tacklet på en forsvarlig, menneskelig og konstruktiv måde! Jeg vil gøre mit til at borgerne, brugerne, ansatte bliver hørt og får den indflydelse, de har behov for i de konkrete sager. Vi skulle gerne bevare og udbygge den dialog og åbenhed, vi har fået ved konstitueringsaftalen med A og T og C. Jeg vil også i fremtiden arbejde for at SF´s medmenneskelige og retfærdige politik bliver taget med i beslutningsprocesserne bredt i Hvidovre Kommune Det nytter at gøre en indsats for at påvirke beslutninger i en tid, hvor den nuværende regering gerne vil styre alt i kommunerne.

Udgivet i Folketinget, Opslag, Valg
Ingen kommentarer til “Over 100 medlemmer i Hvidovre
  1. skjold elken siger:

    dejligt at høre, at vi er så mange – det må da give et godt KB-val, HVIS VI LÆGGER OS I SELEN – NINNA der mangler genoptræningspladser her i kommunen, hvis du en dag mangler stof til valget.
    venlig hilsen
    skjold

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*