Julehygge i SF Hvidovre

Nu er det tid for vores årlige uforpligtende og hyggelige julemøde, hvor vi kan hilse på hinanden og ha’ det rart sammen: Mandag den 10. december kl. 18:00.

Vi vil spille banko med fine præmier, både for børn og voksne, og høre julemusik og måske et lille juleeventyr.

Tag børn/mand/kone/kæreste med, og få en hyggelig aften sammen med andre rare mennesker. Vi byder på lidt mad, æbleskiver, gløgg og guf! Øl, vand og vin kan købes til rimelige julepriser.

For at købe ind til dette arrangement, vil det være rart at vide, hvor mange der kommer, og I bedes derfor tilmelde jer til formand Nina Thøgersen på tlf. 2448 2184 eller på mail nit12333@hotmail.com inden fredag den 7. december.

Vi holder julemødet i vores partilokaler: Vestegnens Sprogcenter, Hvidovre Enghavevej 2, opgang F, 2. sal.

Nina Thøgersen

Alder: 56 år. Medlem af SF siden 1996. Stilling: Social- og Sundhedsassistent på Søvangsgården, Faglige tillidsposter: FOA Tillidsrepræsentant siden 1989, Bestyrelsesmedlem i SF Faglige Gruppe Storkøbenhavn, (FGS) Bestyrelses og udvalgsposter: Kommunalbestyrelsesmedlem Medl. Socialudvalget, Kultur&Fritidsudvalget, Folkeoplysningsudvalget, Handicaprådet. Hvidovre Kulturråd ( Presseansvarlig), Kommunal udpeget til: Børneinst. Willers bestyrelse (12 år)indtil 31.3.10 Hvad vil jeg i KB: Jeg vil arbejde aktivt for at få SF politik taget med i de beslutninger, der skal til for at Hvidovre bliver en endnu bedre kommune at bo i. Det er en stor udfordring, der ligger foran os med den nye kommunalreform. Især indenfor det sociale område og arbejdsmarkedsområdet, vil der ske store forandringer og det skal vi sørge for bliver tacklet på en forsvarlig, menneskelig og konstruktiv måde! Jeg vil gøre mit til at borgerne, brugerne, ansatte bliver hørt og får den indflydelse, de har behov for i de konkrete sager. Vi skulle gerne bevare og udbygge den dialog og åbenhed, vi har fået ved konstitueringsaftalen med A og T og C. Jeg vil også i fremtiden arbejde for at SF´s medmenneskelige og retfærdige politik bliver taget med i beslutningsprocesserne bredt i Hvidovre Kommune Det nytter at gøre en indsats for at påvirke beslutninger i en tid, hvor den nuværende regering gerne vil styre alt i kommunerne.

Udgivet i Opslag

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*