Nytårshilsen fra Formanden

Kære medlemmer af SF Hvidovre.

Champagne

Med ønske om et Fremgangsrigt og Fremtidssikret SF i 2008 og i årene frem, vil jeg gerne takke alle de, der var med til at synliggøre SF i Hvidovre og Omegn i 2007.

Vi havde et formidabelt valg og vores Folketingskandidat Jakob Nørhøj fik et fint stemmetal, trods det, at han er ret ukendt i Hvidovrekredsen. Det er ikke altid antallet af plakater, der giver flest stemmer, men at synliggøre sig på andre måder, på gaden og i medierne giver mere mening.

Vi skal nok være meget glade for at Villy, blev SF´s formand. Det gør han rigtig godt, med et godt partisekretariat og en god folketingsgruppe bag sig. En folketingsgruppe, der nu er blevet større og endnu mere effektiv, en homogen samling med både rutinerede og unge kræfter, som alle har nogle gode politske dagsordener.

Det har været et travlt og vældig godt år for SF Hvidovre med en hel del gode aktiviteter, både før, under og efter valget og der kommer da også stadig flere medlemmer til.

Nu skal vi i 2008 have gang i endnu flere og gerne sjove udadvendte aktiviteter og håber derfor, at der blandt vore nye medlemmer og også blandt de “gamle” er nogle, der har blod på tanden og vil give bestyrelsen og den lokalpolitiske gruppe nogle gode idéer og forslag til, hvad vi skal lave og også gerne give en hånd med ved aktiviteterne.

Vi er i øjeblikket i gang med at få startet SFU Hvidovre igen, og det lover godt for fremtiden.

gerald_g_rocket_fireworks.png

Til sidst vil jeg gerne opfordre jer til at deltage i vores generalforsamling, som afholdes torsdag d. 28. Februar 2008 kl. 18.00 med spisning først og start af generalforsamling kl. 19.00. Indkaldelse sendes ud senere. Men afsæt allerede nu dagen i kalenderen.

Tak for 2007 og håber vi ses rigtig meget i 2008 :-))

Gode Nytårshilsener

Nina Thøgersen
Formand
SF Hvidovre

Nina Thøgersen

Alder: 56 år. Medlem af SF siden 1996. Stilling: Social- og Sundhedsassistent på Søvangsgården, Faglige tillidsposter: FOA Tillidsrepræsentant siden 1989, Bestyrelsesmedlem i SF Faglige Gruppe Storkøbenhavn, (FGS) Bestyrelses og udvalgsposter: Kommunalbestyrelsesmedlem Medl. Socialudvalget, Kultur&Fritidsudvalget, Folkeoplysningsudvalget, Handicaprådet. Hvidovre Kulturråd ( Presseansvarlig), Kommunal udpeget til: Børneinst. Willers bestyrelse (12 år)indtil 31.3.10 Hvad vil jeg i KB: Jeg vil arbejde aktivt for at få SF politik taget med i de beslutninger, der skal til for at Hvidovre bliver en endnu bedre kommune at bo i. Det er en stor udfordring, der ligger foran os med den nye kommunalreform. Især indenfor det sociale område og arbejdsmarkedsområdet, vil der ske store forandringer og det skal vi sørge for bliver tacklet på en forsvarlig, menneskelig og konstruktiv måde! Jeg vil gøre mit til at borgerne, brugerne, ansatte bliver hørt og får den indflydelse, de har behov for i de konkrete sager. Vi skulle gerne bevare og udbygge den dialog og åbenhed, vi har fået ved konstitueringsaftalen med A og T og C. Jeg vil også i fremtiden arbejde for at SF´s medmenneskelige og retfærdige politik bliver taget med i beslutningsprocesserne bredt i Hvidovre Kommune Det nytter at gøre en indsats for at påvirke beslutninger i en tid, hvor den nuværende regering gerne vil styre alt i kommunerne.

Udgivet i Opslag, Taler

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*