Intro-møde for nye og andre interesserede medlemmer!

Vi mødes i Historiens Hus i Avedøre Lejren!

Indbydelse til et anderledes intro-møde for nye medlemmer


og evt. interesserede ”gamle” medlemmer!

Torsdag den 27. Marts kl. 19.00 2008

Historiens Hus Alarmpladsen 3, 2650 Hvidovre

Hvor vil Poul Sverrild, Hvidovres lokalhistoriker, vise os rundt


i Avedøre Lejren og fortælle om lejrens spændende og


interessante historie!

Bagefter er der præsentation af bestyrelsen og SF Hvidovre


med kaffe og kage i Historiens Hus og en fortælling om


Hvidovre før og nu.

Tilmelding til formand Nina Thøgersen : tlf. 24482184 eller mail: nit12333@hotmail.com

Senest d. 25. Marts 2008

Vi glæder os til at hilse på jer.

Bestyrelsen


SF Hvidovre

PS: Vi holder optaktsmøde til landsmødet d. 1. April 2008 kl. 19.00 i partilokalerne.

Nina Thøgersen

Alder: 56 år. Medlem af SF siden 1996. Stilling: Social- og Sundhedsassistent på Søvangsgården, Faglige tillidsposter: FOA Tillidsrepræsentant siden 1989, Bestyrelsesmedlem i SF Faglige Gruppe Storkøbenhavn, (FGS) Bestyrelses og udvalgsposter: Kommunalbestyrelsesmedlem Medl. Socialudvalget, Kultur&Fritidsudvalget, Folkeoplysningsudvalget, Handicaprådet. Hvidovre Kulturråd ( Presseansvarlig), Kommunal udpeget til: Børneinst. Willers bestyrelse (12 år)indtil 31.3.10 Hvad vil jeg i KB: Jeg vil arbejde aktivt for at få SF politik taget med i de beslutninger, der skal til for at Hvidovre bliver en endnu bedre kommune at bo i. Det er en stor udfordring, der ligger foran os med den nye kommunalreform. Især indenfor det sociale område og arbejdsmarkedsområdet, vil der ske store forandringer og det skal vi sørge for bliver tacklet på en forsvarlig, menneskelig og konstruktiv måde! Jeg vil gøre mit til at borgerne, brugerne, ansatte bliver hørt og får den indflydelse, de har behov for i de konkrete sager. Vi skulle gerne bevare og udbygge den dialog og åbenhed, vi har fået ved konstitueringsaftalen med A og T og C. Jeg vil også i fremtiden arbejde for at SF´s medmenneskelige og retfærdige politik bliver taget med i beslutningsprocesserne bredt i Hvidovre Kommune Det nytter at gøre en indsats for at påvirke beslutninger i en tid, hvor den nuværende regering gerne vil styre alt i kommunerne.

Udgivet i Opslag

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*