Medlemsmøde om folketingsopstilling

Det er blevet tid til det igen — vi skal have taget beslutning om, hvordan der skal opstilles folketingskandidater for SF i Københavns Omegns Storkreds. Den endelige beslutning tages på et fællesmøde i storkredsen den 9. juni, men inden da skal SF Hvidovre som partiforening tage stilling på et medlemsmøde.

Medlemsmødet finder sted torsdag den 15. maj kl. 19, og vi skal der beslutte, om vi gerne ser opstillingsformen være fæl­les­opstilling i hele storkredsen eller enkeltopstilling i de enkelte opstillingskredse, og om anmeldelsesformen skal være kredsopstilling med partiliste eller sideordnet opstilling med nominering.

Selve valget af folketingskandidat(er) foretages først på et tidspunkt efter fællesmødet, og ender formentlig med en urafstemning i september måned i hele storkredsen.

Mød op den 15. maj, få et indblik i hvordan demokratiet virker i praksis, og vær med til at bestemme hvordan SF’s kandidater skal vælges! Efter medlemsmødet er der åbent møde i Lokalpolitisk Gruppe, hvor der på dagsordenen bl.a. er forberedelse af valget i 2009.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Demokrati, Folketinget, Nyhedsbrev, Opslag

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Seneste nyt
SF Hvidovre i pressen
  • Genkender ikke dit billede af virkelighedens institutioner
    Hvidovre Avis 11. november 2020
    Kære Anders Wolf Hvis du var Borgmester... Som du skriver flere gange i dit læserbrev, i forrige uges avis, så ville du tale om virkeligheden i børnehøjde.
  • Vi vil gerne med på tur!
    Hvidovre Avis 28. oktober 2020
    Til Marie-Louise Jørgensen, SF, tak for et dejligt positivt indlæg om Hvidovre Havn. Visionært og fuld af farver. Du får rigtig mange gode tanker med og vi kan kun håbe, at andre partier hopper med i båden og også er med på det visionære.