Medlemsmøde om folketingsopstilling

Det er blevet tid til det igen — vi skal have taget beslutning om, hvordan der skal opstilles folketingskandidater for SF i Københavns Omegns Storkreds. Den endelige beslutning tages på et fællesmøde i storkredsen den 9. juni, men inden da skal SF Hvidovre som partiforening tage stilling på et medlemsmøde.

Medlemsmødet finder sted torsdag den 15. maj kl. 19, og vi skal der beslutte, om vi gerne ser opstillingsformen være fæl­les­opstilling i hele storkredsen eller enkeltopstilling i de enkelte opstillingskredse, og om anmeldelsesformen skal være kredsopstilling med partiliste eller sideordnet opstilling med nominering.

Selve valget af folketingskandidat(er) foretages først på et tidspunkt efter fællesmødet, og ender formentlig med en urafstemning i september måned i hele storkredsen.

Mød op den 15. maj, få et indblik i hvordan demokratiet virker i praksis, og vær med til at bestemme hvordan SF’s kandidater skal vælges! Efter medlemsmødet er der åbent møde i Lokalpolitisk Gruppe, hvor der på dagsordenen bl.a. er forberedelse af valget i 2009.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Demokrati, Folketinget, Nyhedsbrev, Opslag

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Ny kandidat hos SF
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
  • I det kolde gys for en god sag
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.