Hvidovres ønsker drøftes på Christiansborg

– Der er tre helt centrale ting for SF i denne sag, siger Anders Wolf til Hvidovre Avis:


– For det første skal jernbanen helt ned og følge Holbækmotorvejen. Motorvejen og jernbanen skal herefter støjafskærmes på tilfredsstillende vis, og som det tredje så skal der etableres en station ved Hvidovre Hospital…

De centrale beslutninger omkring Ringstedbanen bliver taget af folketingspolitikerne.


– Derfor har vi i SF-Hvidovre taget initiativ til at kontakte vores trafikordfører Pia Olsen Dyhr, der er en aktiv del af forhandlingerne om Ringstedbanen, fortæller Anders Wolf og fortsætter:

– Vi har oplevet en fin forståelse for Hvidovres problemer og ønsker hos SF’s trafikordfører. Det er jo heller ikke urimelige forslag vi har fremlagt. Vi har fået støtte til at jernbanen skal følge Holbækmotorvejen og der vil fra SF’s side blive arbejdet videre med idéen om, at jernbanen skal helt ned på det ubenyttede terræn af motorvejen. Det håber vi så, at de andre partier i Folketinget også kan se det fornuftige i…

Samtidig er ønsket om at etablere en station ved Hvidovre Hospital på den nye Ringstedbane blevet modtaget med åbenhed af SF’s trafikordfører.


– Vi arbejder lige nu på at få fremskaffet de nødvendige oplysninger for at stationen kan indgå i forhandlingerne. Det handler bl.a. om rentabiliteten af et sådan projekt. Derfor har vi nu taget initiativ til at kommunens forvaltning foretager de nødvendige beregninger.

Samtidig glæder vi os i SF enormt over at der nu endelig viser sig en konkret mulighed for at få etableret en togstation ved Hvidovre Hospital. Vi tror at den vil betyde store fordele for Hvidovres borgere, hospitalets ansatte og besøgende. Men vi vil godt lige se nogle beregninger på det først. Det skal jo også hænge sammen økonomisk, slutter Anders Wolf…”

Bragt i Hvidovre Avis 13. januar her.

Anders Wolf Andresen

Medlem af SFU/SF Siden 2000. Valgt til kommunalbestyrelsen i 2009. Statskundskaber. Udviklingskonsulent i Kalundborg Kommune på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Jeg brænder for SF’s folkesocialistiske værdier - og jeg arbejder benhårdt for at føre dem ud i livet som kommunalbestyrelsesmedlem. Jeg håber at kunne fortsætte arbejdet med at gøre Hvidovre til en mere grøn og progressiv velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet.

Udgivet i Klima, Kollektiv trafik, Kommuner, Miljø, Ringstedbanen, Velfærd

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*