Aksel Larsen ville have glædet sig!

Mindepladen er vi også meget glade for og havde en minderig reception på Holmegårdsskolen d. 15. februar, hvor Bjarne Jensen på 86 år, der også er medstifter af SF, holdt en tale om opstarten og udviklingen af SF.


Bjarne Jensen har fulgt med tiden og var glad for den udvikling, SF har fået med bevarelse af den socialt forsvarlige og medmenneskelige, men også realistiske politik, SF står for.


Aksel Larsen ville have glædet sig over, at SF har fulgt med tiden, ligesom Gert Petersen gav udtryk for lige til det sidste.

SF har aldrig gået ind for krig og oprustning. Hvis du var bedre informeret, ville du vide, at Holger K. Nielsen, SF’s forsvarsordfører tager konflikten i Afghanistan meget alvorligt og har udtalt: “I SF erkender vi, at det er nødvendigt med militær beskyttelse, hvis der i det sydlige Afghanistan skal igangsættes en civil genopbyggelse”.

SF vil gerne afskaffe værnepligten, da uddannelsen ikke er god nok. Vi mener ikke, at forsvaret skal tilføres flere penge, da der i denne tid skæres ned i mange kommuner på basale velfærdsydelser, grundet regeringens skattestop, og så er det uholdbart, at forsvaret tilføres flere penge. Forsvaret må omprioritere indenfor den eksisterende økonomiske ramme.

I SF deler vi heller ikke din rabiate holdning til folk, der har bosat sig i Danmark, for at få et bedre liv. Bandekrige skal stoppes, men der to parter i den sag og et hashmarked, begge parter vil styre.


Det håber vi selvfølgelig på bliver stoppet hurtigst muligt.

SF har udviklet sig gennem 50 år, det gør vi andre også! SF har stadig det mål at føre en politik, der sikrer en retfærdig og ligelig social fordeling af goderne, en hensynstagende politik overfor de grupper i befolkningen der har en tilværelse, vi ikke kan være bekendt i Danmark.

SF har rundet et medlemstal på 16.500, og det vokser fortsat. Vi har fordoblet vores folketingsgruppe og mange unge stærke kræfter sammen med de mere erfarne udgør et samlet team, der samarbejder om at føre SF’s politik på ansvarlig og retfærdig måde med konkrete resultater til følge.

Vi har den største politiske ungdomsorganisation i Danmark med dynamiske unge mennesker, så vi har sikret, at Danmark får nogle dygtige SF – politikere også i fremtiden.

SF’s regeringsønske er ikke et ønske om magt for magtens skyld, men et ønske om at påvirke beslutningerne og udviklingen på kort og langt sigt.

Således også i Hvidovre, hvor vi har et stærkt hold, der gerne vil have endnu mere indflydelse på beslutningerne i Hvidovre Kommune. Det glæder vi os til, og det ville Aksel også ha’ gjort!

Bragt i Hvidovre Avis den 10. marts 2009.

Nina Thøgersen

Alder: 56 år. Medlem af SF siden 1996. Stilling: Social- og Sundhedsassistent på Søvangsgården, Faglige tillidsposter: FOA Tillidsrepræsentant siden 1989, Bestyrelsesmedlem i SF Faglige Gruppe Storkøbenhavn, (FGS) Bestyrelses og udvalgsposter: Kommunalbestyrelsesmedlem Medl. Socialudvalget, Kultur&Fritidsudvalget, Folkeoplysningsudvalget, Handicaprådet. Hvidovre Kulturråd ( Presseansvarlig), Kommunal udpeget til: Børneinst. Willers bestyrelse (12 år)indtil 31.3.10 Hvad vil jeg i KB: Jeg vil arbejde aktivt for at få SF politik taget med i de beslutninger, der skal til for at Hvidovre bliver en endnu bedre kommune at bo i. Det er en stor udfordring, der ligger foran os med den nye kommunalreform. Især indenfor det sociale område og arbejdsmarkedsområdet, vil der ske store forandringer og det skal vi sørge for bliver tacklet på en forsvarlig, menneskelig og konstruktiv måde! Jeg vil gøre mit til at borgerne, brugerne, ansatte bliver hørt og får den indflydelse, de har behov for i de konkrete sager. Vi skulle gerne bevare og udbygge den dialog og åbenhed, vi har fået ved konstitueringsaftalen med A og T og C. Jeg vil også i fremtiden arbejde for at SF´s medmenneskelige og retfærdige politik bliver taget med i beslutningsprocesserne bredt i Hvidovre Kommune Det nytter at gøre en indsats for at påvirke beslutninger i en tid, hvor den nuværende regering gerne vil styre alt i kommunerne.

Udgivet i Demokrati, Læserbreve, SF

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*