Niels Ulsing igen spidskandidat

SF Hvidovre har ved opstillingsmødet d. 25.2.09 valgt den person, der skal stå i spidsen for SF i Hvidovre op til Kommunalvalget d. 17. November 2009. Det blev igen den kompetente og erfarne politiker, 2. viceborgmester Niels Ulsing, der blev valgt til spidskandidat og som skal lede valgkampen sammen med de andre kandidater, hvis navne vil blive offentliggjort snarest.

Niels Ulsing har med sine 27 år i kommunalbestyrelsen, en solid ballast og erfaring at give ud af. Han brænder stadigvæk for kommunalpolitik og vil fortsat arbejde for det bedst mulige serviceniveau i Hvidovre med en ordentlig ældreomsorg, gode skoler, velfungerende daginstitutioner og et rigt kulturliv samt en ansvarlig miljø og klima politik

Han vil med den store indsigt, han har fået gennem årene både som socialrådgiver og politiker kunne bestride en hvilken som helst politisk post, der vil vise sig mulig efter valget d. 17. November.

På mødet skulle der desuden tages stilling til hvilken opstillingsform partiet skulle opstille efter og medlemmerne valgte enstemmigt partiliste. 

Nina Thøgersen

Alder: 56 år. Medlem af SF siden 1996. Stilling: Social- og Sundhedsassistent på Søvangsgården, Faglige tillidsposter: FOA Tillidsrepræsentant siden 1989, Bestyrelsesmedlem i SF Faglige Gruppe Storkøbenhavn, (FGS) Bestyrelses og udvalgsposter: Kommunalbestyrelsesmedlem Medl. Socialudvalget, Kultur&Fritidsudvalget, Folkeoplysningsudvalget, Handicaprådet. Hvidovre Kulturråd ( Presseansvarlig), Kommunal udpeget til: Børneinst. Willers bestyrelse (12 år)indtil 31.3.10 Hvad vil jeg i KB: Jeg vil arbejde aktivt for at få SF politik taget med i de beslutninger, der skal til for at Hvidovre bliver en endnu bedre kommune at bo i. Det er en stor udfordring, der ligger foran os med den nye kommunalreform. Især indenfor det sociale område og arbejdsmarkedsområdet, vil der ske store forandringer og det skal vi sørge for bliver tacklet på en forsvarlig, menneskelig og konstruktiv måde! Jeg vil gøre mit til at borgerne, brugerne, ansatte bliver hørt og får den indflydelse, de har behov for i de konkrete sager. Vi skulle gerne bevare og udbygge den dialog og åbenhed, vi har fået ved konstitueringsaftalen med A og T og C. Jeg vil også i fremtiden arbejde for at SF´s medmenneskelige og retfærdige politik bliver taget med i beslutningsprocesserne bredt i Hvidovre Kommune Det nytter at gøre en indsats for at påvirke beslutninger i en tid, hvor den nuværende regering gerne vil styre alt i kommunerne.

Udgivet i Demokrati, Kommuner, Opslag, SF
Ingen kommentarer til “Niels Ulsing igen spidskandidat
  1. Kære SF Hvidovre og Niels Ulsing

    Stort tillykke med valget ;o) Håber i får en god valgkamp.

    Venlig hilsen

    Claus

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*