Urafstemningsresultat

Resultatet af urafstemningen om kandidaternes placering på liste F til kommunalvalget i efteråret 2009 er klar!

Tirsdag den 14/4 2009 blev stemmerne fra urafstemningen om indplacering af SF Hvidovres kandidater til kommunalvalget den 17. november optalt.

Niels Ulsing blev valgt som spidskandidat ved opstillingsmødet den 20. marts 2009.

Nina Thøgersen: Nr. 2 på listen
Anders Wolf Andresen: Nr. 3 på listen
Katrine Høybye Frederiksen: Nr. 4 på listen
Jes Krogh: Nr. 5 på listen

SF Hvidovres kandidater vil knokle for at forbedre den enkeltes tilværelse og sikre tryghed, god og nødvendig uddannelse og effektiv medindflydelse for både borgere og ansatte i kommunen.

Mød kandidaterne på SF’s 1. Maj arrangement på Sønderkærskolen, hvor vi har mange gode talere, gratis kaffe og morgenbrød til alle der møder op.

Resten af kandidaterne på listen vil blive offentliggjort snarest.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Demokrati, Kommunalbestyrelsen, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Seneste nyt
SF Hvidovre i pressen
  • Genkender ikke dit billede af virkelighedens institutioner
    Hvidovre Avis 11. november 2020
    Kære Anders Wolf Hvis du var Borgmester... Som du skriver flere gange i dit læserbrev, i forrige uges avis, så ville du tale om virkeligheden i børnehøjde.
  • Vi vil gerne med på tur!
    Hvidovre Avis 28. oktober 2020
    Til Marie-Louise Jørgensen, SF, tak for et dejligt positivt indlæg om Hvidovre Havn. Visionært og fuld af farver. Du får rigtig mange gode tanker med og vi kan kun håbe, at andre partier hopper med i båden og også er med på det visionære.