Urafstemningsresultat

Resultatet af urafstemningen om kandidaternes placering på liste F til kommunalvalget i efteråret 2009 er klar!

Tirsdag den 14/4 2009 blev stemmerne fra urafstemningen om indplacering af SF Hvidovres kandidater til kommunalvalget den 17. november optalt.

Niels Ulsing blev valgt som spidskandidat ved opstillingsmødet den 20. marts 2009.

Nina Thøgersen: Nr. 2 på listen
Anders Wolf Andresen: Nr. 3 på listen
Katrine Høybye Frederiksen: Nr. 4 på listen
Jes Krogh: Nr. 5 på listen

SF Hvidovres kandidater vil knokle for at forbedre den enkeltes tilværelse og sikre tryghed, god og nødvendig uddannelse og effektiv medindflydelse for både borgere og ansatte i kommunen.

Mød kandidaterne på SF’s 1. Maj arrangement på Sønderkærskolen, hvor vi har mange gode talere, gratis kaffe og morgenbrød til alle der møder op.

Resten af kandidaterne på listen vil blive offentliggjort snarest.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Demokrati, Kommunalbestyrelsen, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Ny kandidat hos SF
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
  • I det kolde gys for en god sag
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.