Urafstemningsresultat

Resultatet af urafstemningen om kandidaternes placering på liste F til kommunalvalget i efteråret 2009 er klar!

Tirsdag den 14/4 2009 blev stemmerne fra urafstemningen om indplacering af SF Hvidovres kandidater til kommunalvalget den 17. november optalt.

Niels Ulsing blev valgt som spidskandidat ved opstillingsmødet den 20. marts 2009.

Nina Thøgersen: Nr. 2 på listen
Anders Wolf Andresen: Nr. 3 på listen
Katrine Høybye Frederiksen: Nr. 4 på listen
Jes Krogh: Nr. 5 på listen

SF Hvidovres kandidater vil knokle for at forbedre den enkeltes tilværelse og sikre tryghed, god og nødvendig uddannelse og effektiv medindflydelse for både borgere og ansatte i kommunen.

Mød kandidaterne på SF’s 1. Maj arrangement på Sønderkærskolen, hvor vi har mange gode talere, gratis kaffe og morgenbrød til alle der møder op.

Resten af kandidaterne på listen vil blive offentliggjort snarest.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Demokrati, Kommunalbestyrelsen, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
    Hvidovre Avis 25. juni 2019
    Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
  • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
    Lorry 27. maj 2019
    - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.