Aldrig mere en krystalnat

Jeg har netop været til det årlige arrangement her i Hvidovre, hvor en flok på måske 30 mennesker mindedes Krystalnatten med fakler og taler i regnen. Og hvorfor er det så at vi bliver ved med at mindes Krystalnatten, hvor nationalsocialisterne, på velovervejet opfordring fra nazi-ledelsen, smadrede jødiske butikker, kirkegårde og synagoger og dræbte i hvert fald 100 jøder?

Det gør vi for ikke at glemme hvor galt det kan gå, fordi der også i dag er alvorlige problemer med racisme og fremmedhad og fordi bestemte grupper i samfundet også i dag tjener som syndebukke for samfundets problemer…

Det gør vi fordi der skal være plads til os alle, ligegyldigt hvilken oprindelse, religion, nationalitet, seksualitet, osv. vi har.

Der gør vi fordi regeringen og Dansk Folkeparti er i gang med at umenneskeliggøre Danmark. De ønsker åbenbart så brændende at komme af med bestemte befolkningsgrupper, at alle midler skal tages i brug – om det så handler om irakiske asylansøgere der fragtes ”hjem” eller ”utilpassede udlændinge” (fra ikke-vestlige lande forstås), som ”tilbydes” en skrub-af check…

Vi kan ikke lade dem fortsætte på den måde!


Derfor.

Katrine Høybye Frederiksen

Jeg er 45 år gammel, gift med Morten Høybye Frederiksen og mor til Ester på 10 og Albert på 6 år. Vi flyttede til Hvidovre i 2005. Jeg er oprindeligt uddannet cand.ling.merc i fransk og arbejder i dag i et Jobcenter. Jeg har været aktiv i SF Hvidovres lokalpolitiske gruppe siden 2006 og var valgt ind i Hvidovres kommunalbestyrelse fra 2010-2013. Mine mærkesager er børn&unge, miljø&bæredygtighed samt integration.

Udgivet i Diskrimination, Fremmedhad, Udlændingepolitik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*