Er varmtvandsbassinet blevet for varmt?

Man kan godt undre sig over, at varmtvandsbassinet på Hvidovre Hospital fylder så lidt i valgkampen, at ingen af partierne nævner noget om det op til valget. Det er da ellers et emne der berører mange mennesker.

Er varmtvandsbassinet på Hvidovre Hospital blevet så “varmt” et emne, at ingen af partierne tør udtale sig?

Alle afventer åbenbart valget
Man kan godt sidde og undre sig over, at varmtvandsbassinet fylder så lidt i debatten op til valget.

Det er ellers et emne, der berører mange mennesker — især de mange der benytter det i forbindelse med deres genoptræning.

Hvis man prøver at spørge, hvad der skal ske fremover, får man intet svar, alle afventer åbenbart valget.

Skal der mon et regeringsskifte til, før det bliver afklaret, hvad der skal ske med varmtvandsbadet fremover? Noget kunne tyde på det.

Kandidat til kommunalbestyrelsen for SF 17. november 2009

Udgivet i Ældre, Læserbreve, Sundhed, Velfærd

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
    Hvidovre Avis 25. juni 2019
    Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
  • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
    Lorry 27. maj 2019
    - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.