Er varmtvandsbassinet blevet for varmt?

Man kan godt undre sig over, at varmtvandsbassinet på Hvidovre Hospital fylder så lidt i valgkampen, at ingen af partierne nævner noget om det op til valget. Det er da ellers et emne der berører mange mennesker.

Er varmtvandsbassinet på Hvidovre Hospital blevet så “varmt” et emne, at ingen af partierne tør udtale sig?

Alle afventer åbenbart valget
Man kan godt sidde og undre sig over, at varmtvandsbassinet fylder så lidt i debatten op til valget.

Det er ellers et emne, der berører mange mennesker — især de mange der benytter det i forbindelse med deres genoptræning.

Hvis man prøver at spørge, hvad der skal ske fremover, får man intet svar, alle afventer åbenbart valget.

Skal der mon et regeringsskifte til, før det bliver afklaret, hvad der skal ske med varmtvandsbadet fremover? Noget kunne tyde på det.

Kandidat til kommunalbestyrelsen for SF 17. november 2009

Udgivet i Ældre, Læserbreve, Sundhed, Velfærd

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Ny kandidat hos SF
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
  • I det kolde gys for en god sag
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.