Mere indflydelse til borgerne

SF vil arbejde for at øge demokratiet, medarbejderindflydelsen og borgerinddragelsen i Hvidovre kommune.

Vi foreslår blandt andet:

 • Et elektronisk borgerpanel

Hvor et repræsentativt udsnit af Hvidovres borgere kan tage stilling til forskellige problematikker.

 • Et debatforum på kommunens hjemmeside

Hvor alle borgere kan skrive deres idéer, holdninger og bekymringer og således komme i mere direkte kontakt med kommunalbestyrelse, forvaltninger og udvalg.

 • Kontrolfri Zone for kommunens medarbejdere

Det de har indført i Århus, hvor SF har afbureaukratiseret ældreplejen ved at gøre det muligt for medarbejderne at foreslå afskaffelser eller effektiviseringer af unødvendige kontroller og processer, for således at give medarbejderne mere tid til kerneopgaverne og forhåbentlig styrke deres arbejdsglæde.

 • Mere indflydelse på organisationen af kommunens opgaver

For eksempel vægte forældre- og medarbejderforslag højere i beslutninger om hvordan børnene skal fordeles i kommunens institutioner og skoler.

 • Ungdomsråd

SF går også varmt ind for forslaget om et ungdomsråd, som vi mener bør være en naturlig del af  nær- demokratiet.

Se i øvrigt artikel i Hvidovre Avis om disse forslag.

Katrine Høybye Frederiksen

Jeg er 45 år gammel, gift med Morten Høybye Frederiksen og mor til Ester på 10 og Albert på 6 år. Vi flyttede til Hvidovre i 2005. Jeg er oprindeligt uddannet cand.ling.merc i fransk og arbejder i dag i et Jobcenter. Jeg har været aktiv i SF Hvidovres lokalpolitiske gruppe siden 2006 og var valgt ind i Hvidovres kommunalbestyrelse fra 2010-2013. Mine mærkesager er børn&unge, miljø&bæredygtighed samt integration.

Udgivet i Børn og unge, Demokrati

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
 • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
  Hvidovre Avis 25. juni 2019
  Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
 • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
  Lorry 27. maj 2019
  - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.