Mini-portræt: Firat Olgun

Hvidovre Avis har bragt en artikel om Firat Olgun, kandidat til kommunalbestyrelsen for SF Hvidovre, under overskriften “Har skiftet boldgade“.

I artiklen fortæller Firat bl.a. om noget af det han vil arbejde for:

Jeg vil arbejde for, at vi får et ungdomsråd i Hvidovre, så de unge kan få indflydelse og være med til at udarbejde en ungdomspolitik i kommunen.
Jeg arbejder for at skabe forandringer i Hvidovre. Jeg kæmper for et grønnere og sundere Hvidovre. Jeg vil arbejde for en stærk faglig folkeskole. Vi skal have moderne undervisningslokaler. Og der skal indkøbes flere moderne undervisningsmaterialer og computere…

Firat fortæller også hvorfor, han stiller op til kommunalbestyrelsen:

At engagere mig i mennesker omkring mig er en del af den jeg er. Derfor har jeg altid brændt for politik, og for at være med de steder, hvor man kan skabe forandringer i menneskers liv og hverdag. Det kan man i lokalpolitik…

Du kan finde og støtte Firat på Facebook.

Jeg er 22 år, født og opvokset i Hvidovre, samt lærerstuderende på Blaagaard/KDAS. De sidste 2 år er min interesse for lokalpolitik vokset og jeg stiller nu op for SF i Hvidovre til kommunalvalget d. 17. november. Jeg brænder for at skabe forandringer og forbedre vilkårene for borgerne i Hvidovre kommune.

Udgivet i Børn & unge, Folkeskoler, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*