Ny i KB

Jeg har nu været i fuld gang med arbejdet som kommunalbestyrelsesmedlem siden 1.  januar og har haft masser at se til. Der har naturligvis været møderne i udvalgene og indtil videre ét møde i selve kommunalbestyrelsen (hvis dagsordener mv. du kan følge med i ved at klikke dig ind i højre side af hjemmesiden under Møder og dagsordener).

Ud over møderne har vi nyvalgte været på “Kattegat-kursus” sammen med nyvalgte fra en række andre kommuner. Det var meget givende og vellykket. Desuden er vi nye blevet godt modtaget af Hvidovre kommunes forvaltning, som bl.a. har arrangeret diverse introduktionsforløb for alle kommunalbestyrelsesmedlemmerne, for at sætte os ind i en masse praktiske ting og endelig har vi lige været på et første seminar for kommunalbestyrelsen, hvor der blandt andet blev diskuteret udfordringer generelt i forhold til kommunalbestyrelsesarbejdet i de kommende år, økonomi (på kort og længere sigt) og borgerinddragelse.

Der er ingen tvivl om at det bliver 4 spændende år. Desværre er én af de helt store udfordringer lige nu jo økonomien og det bliver derfor ikke nemt at finde midler til alle de mange gode idéer vi har i SF Hvidovre. Besparelser, effektiviseringer og måske endda serviceforringelser lurer i horisonten og der ligger derfor svære opgaver foran os. Jeg håber at SFs KB-medlemmer kan  medvirke til at udfordringerne bliver håndteret bedst muligt, så vi trods alt finder nogle gode løsninger for Hvidovre…

Katrine Høybye Frederiksen

Jeg er 45 år gammel, gift med Morten Høybye Frederiksen og mor til Ester på 10 og Albert på 6 år. Vi flyttede til Hvidovre i 2005. Jeg er oprindeligt uddannet cand.ling.merc i fransk og arbejder i dag i et Jobcenter. Jeg har været aktiv i SF Hvidovres lokalpolitiske gruppe siden 2006 og var valgt ind i Hvidovres kommunalbestyrelse fra 2010-2013. Mine mærkesager er børn&unge, miljø&bæredygtighed samt integration.

Udgivet i Økonomi, Kommunalbestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Ny kandidat hos SF
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
  • I det kolde gys for en god sag
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.