Risbjerggård skal bevares og renoveres

Ebbe Bay er gået fuldstændig i selvsving.

I de sidste to udgaver af Hvidovre Avis udtrykker Ebbe Bay (EB) stor bekymring for Risbjerggårds fremtid. Han har nemlig opdaget, at i lokalplanforslag 227 om Risbjerggård, er gården blevet nedklassificeret fra, i 2001 at være en bygning med høj bevaringsværdi, til nu, efter en revurdering, at være af middel bevaringsværdi.


EB, som har meget travlt med at tænke i intriger, skjulte dagsordener mv. tror, at det er noget borgmesteren og undertegnede har sat i værk for at bane vejen for en nedrivning.


Jeg kan berolige EB med, at det er et totalt vildskud.


Til forskel fra nogle af EB’s allierede, har jeg og SF hele vejen igennem fra første udbud i 2005 fastholdt, at Risbjerggård skal bevares og renoveres. Vi har sagt nej til et hvert forslag, som vil betyde, at Risbjerggård skal rives ned. Det samme gør sig ikke gældende for den ene halvdel af vennerne (læs – HvidovreListen).

Jeg og SF har ikke for vane at løbe fra vores løfter. Mine udtalelser på Risbjerggård valgmødet står til troende. Risbjerggård skal bevares og renoveres uanset klassificering.

I stedet for hele tiden at fremmane usandheder om salg af jord, nedrivning af Taxabygningen og bruge demagogisk retorik ved konstant at tale om et supermarked som det primære, skulle EB forholde sig til formål og indhold.

Formålet er at få skabt et spændende bymiljø med biograf, restauranter, cafe, bryghus, og konditori som vil forstærke det kulturelle og administrative centrum omkring Rådhus- og Risbjerggårdområdet, og få skabt en længe ventet bymidte.


Det vil give Hvidovre et løft, og være med til at holde på vores unge, børnefamilierne og trække nye borgere til vores kommune.

Jeg ser frem til en saglig debat om lokalplanforslaget.

Niels Ulsing

Jeg er 67 år og har siddet i kommunalbestyrelsen siden 1982. Jeg er nuværende formand for Kultur- og Fritidsudvalget, 2. Viceborgmester, og medlem af Økonomiudvalget. Desuden sidder jeg i Bevillingsnævnet, er formand for bestyrelsen i Cirkusmuseet, medlem af Organisationsbestyrelsen for Boligselskabet Friheden, sidder i Ungdomsskolens bestyrelse og Folkeoplysningsudvalget. Jeg er medlem af Beboerklagenævnet som social sagkyndig, og medlem af Valgbestyrelsen for Hvidovrekredsen og Valgbestyrelsen for Kommunalvalg. Jeg genopstiller til kommunalvalget 21. november, og er nummer 2 på SF's liste. Jeg har 3 børn, 6 børnebørn, og 2 bonusbørnebørn. Til daglig arbejder jeg som socialrådgiver i Jobcenter Albertslund, og er Fællestillidsrepræsentant for socialrådgiverne i Albertslund Kommune. Desuden er jeg næstformand i Jobcentrets MED(samarbejds-) udvalg. Jeg har været socialrådgiver siden 1979, og har arbejdet i Hvidovre, Værløse, og som beboerrådgiver i Herlev. Desuden har jeg været Regionsformand i Dansk Socialrådgiverforening. Mine mærkesager er skoleområdet, kommunens økonomi/serviceniveau, arbejdsmarkedspolitik og forenings-/idrætsområdet. Som formand for skoleområdet har jeg arbejdet på at sikre kvaliteten i den nye skolereform, og kvalitetsløftet i Hvidovres skoler med fokus på, fortsat at øge elevernes sociale og faglige færdigheder. Jeg vil desuden arbejde på, at få indført en madordning i skolerne baseret på mest mulig økologi. SF ønsker at sikre alle elever et sundt måltid mad for bl.a. at fremme indlæring, trivsel og ro i klasserne. SF vil, på sigt, renovere skolerne, så de opfylder de nyeste arbejdsmiljøkrav og forbedrer indeklimaet på skolerne for både elevere og lærere.

Udgivet i Demokrati, Kommunalbestyrelsen, Pressemeddelelser

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
    Hvidovre Avis 25. juni 2019
    Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
  • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
    Lorry 27. maj 2019
    - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.