SF Hvidovre indbyder til 1. Maj-møde

Kom og støt op omkring FOA’s formand, Dennis Kristensen, som kommer til Hvidovre og holder tale ved SF Hvidovre’s 1. Maj møde på Sønderkærskolen.

Program med cirkatider:

8.00
Velkomst ved Nina Thøgersen, Formand for SF Hvidovre
8.15
Niels Ulsing, 2. viceborgmester, KB-medlem for SF Hvidovre
8.30
Emilie Turunen, Formand for SFU (nyvalgt)
8.45
Vagn Kjær Hansen , KB.- medlem SF Brøndby
9.00
Dennis Kristensen, Forbundsformand FOA, Fag og Arbejde
9.45
Vi følges i samlet trop til et fælles 1. Maj møde med SF’s formand Villy Søvndal, der vil holde sin 1. Maj-tale i Medborgersalen kl. 10.15

Vi glæder os til at se rigtig mange af SF’s medlemmer, andre Hvidovreborgere og FOA-medlemmer, der vil bakke op om kravet om mere i løn og anerkendelse af arbejdet i den offentlige sektor!

Nina Thøgersen

Alder: 56 år. Medlem af SF siden 1996. Stilling: Social- og Sundhedsassistent på Søvangsgården, Faglige tillidsposter: FOA Tillidsrepræsentant siden 1989, Bestyrelsesmedlem i SF Faglige Gruppe Storkøbenhavn, (FGS) Bestyrelses og udvalgsposter: Kommunalbestyrelsesmedlem Medl. Socialudvalget, Kultur&Fritidsudvalget, Folkeoplysningsudvalget, Handicaprådet. Hvidovre Kulturråd ( Presseansvarlig), Kommunal udpeget til: Børneinst. Willers bestyrelse (12 år)indtil 31.3.10 Hvad vil jeg i KB: Jeg vil arbejde aktivt for at få SF politik taget med i de beslutninger, der skal til for at Hvidovre bliver en endnu bedre kommune at bo i. Det er en stor udfordring, der ligger foran os med den nye kommunalreform. Især indenfor det sociale område og arbejdsmarkedsområdet, vil der ske store forandringer og det skal vi sørge for bliver tacklet på en forsvarlig, menneskelig og konstruktiv måde! Jeg vil gøre mit til at borgerne, brugerne, ansatte bliver hørt og får den indflydelse, de har behov for i de konkrete sager. Vi skulle gerne bevare og udbygge den dialog og åbenhed, vi har fået ved konstitueringsaftalen med A og T og C. Jeg vil også i fremtiden arbejde for at SF´s medmenneskelige og retfærdige politik bliver taget med i beslutningsprocesserne bredt i Hvidovre Kommune Det nytter at gøre en indsats for at påvirke beslutninger i en tid, hvor den nuværende regering gerne vil styre alt i kommunerne.

Udgivet i 1. Maj, Nyhedsbrev, Opslag

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*