Pernille Frahm opstiller i Hvidovre

“Vi er rigtig glade for at kunne opstille Pernille Frahm for SF i Hvidovre, for vi har dermed fået en kandidat, som brænder for et samfund, hvor der er plads til – og brug for – alle,” fortæller Morten Høybye Frederiksen, formand for SF Hvidovre. “Samtidig har vi fået en kandidat som kender til Hvidovre og Københavns Vestegn, og hun vil blive rigtig god for både SF og Hvidovre på Christiansborg.”

Pernille Frahm har været medlem af SF siden 1968, er uddannet lærer med master i specialpædagogik, og har tidligere boet i både Hvidovre og Rødovre. Hun blev første gang medlem af Folketinget i 1990, og har siden da desuden været medlem af Europaparlamentet i 5 år. Lige nu er Pernille Frahm SF’s kultur- og idrætsordfører i Folketinget.

“Jeg har gennem arbejdet med socialt belastede børn og unge fået indblik i, hvor kort afstanden er mellem at være indenfor og udenfor, og hvordan den måde et samfund takler sine opgaver på, er afgørende for de muligheder, vi giver de børn og unge, der vokser op i hjem med sociale eller andre problemer. Jeg har også set, hvordan idræt, kunst og kultur bidrager til vores evne til og mulighed for, at opdage os selv, at udvikle os og opnå det selvværd, der er forudsætning for udvikling. For mig er det vigtigt, at tænke i sammenhænge og ikke kun i opdelte politikområder, ” siger Pernille Frahm.

“Jeg er rigtig glad for at være blevet folketingskandidat i Hvidovre-kredsen, så jeg kan vende tilbage til mine rødder på Københavns Vestegn, hvor jeg dels synes, jeg kender forholdene og dels synes, jeg har noget at tilbyde.”

SF’s medlemmer i Hvidovre og resten af Københavns Omegns Storkreds skal ved urafstemning henover sommeren afgøre hvilke placering Pernille Frahm skal have på SF’s liste ved det kommende folketingsvalg, hvor også vælgerne i Gentofte, Lyngby, Gladsaxe, Rødovre, Brøndby, Taastrup og Ballerup får mulighed for at stemme på hende.

“Vi befinder os i en vanskelig situation, også lokalt i Hvidovre, og Pernille vil kunne gøre en forskel for os allesammen. Vi skal have en ny regering som vil udvikle velfærden i stedet for at afvikle den, og vi ser i SF Hvidovre frem til at føre valgkamp for Pernille – hellere før end siden,” slutter SF’s lokalformand Morten Høybye Frederiksen.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Folketinget, Pressemeddelelser, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Budget 2020 skydes i gang på markedsdagen
    Hvidovre Avis 25. juni 2019
    Skal der flere pædagoger i dine børns daginstitution? Skal der udliciteres mere, så vi kan sætte skatten ned? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når SF og Venstre på lørdag den 29. juni kl. 10.30 skyder debatten om kommunens budget for 2020 i gang på Kæmpernes Markedsdag foran Hvidovre Rådhus. Det foregår i SF’s telt og de to debattører er kommunalbestyrelsesmedlemmerne Torben Nowicki Rasmussen fra Venstre og Anders Wolf Andresen fra SF. Kom og stil dit spørgsmål eller fortæl hvad du synes skattekronerne skal bruges på næste år.
  • 21-årige Kira bliver yngste dansker i Bruxelles: ”Det er helt vildt”
    Lorry 27. maj 2019
    - Det bliver vildt, og jeg er lidt i chok. Sådan lyder de første ord, fra SF’eren Kira Peter-Hansen i telefonen mandag aften. For kort tid siden modtog hun nyheden om, at partifællen Karsten Hønge, der er politisk ordfører i Folketinget, har takket nej til plads i EU-Parlamentet - også selv om folketingsvalget først afgøres 5. juni. I stedet går pladsen altså til 21-årige Kira Peter-Hansen, der til daglig er studerende. Dermed bliver hun det yngste danske medlem nogensinde, og måske bliver hun endda det yngste medlem i hele Europa.