Budget-dialogmøde i aften!

Husk at det er i aften der er budget-dialogmøde, hvor alle Hvidovres borgere er inviteret til at deltage og komme med forslag til hvordan vi skal få økonomien til at hænge sammen. Jeg håber at der kommer mange af Hvidovres borgere! Det foregår kl. 19-21 i Bibliotekscaféen.

Har du nogle idéer til hvordan kommunen kan finde flere penge eller hvordan vi kan spare nogle penge, så vil vi rigtig gerne høre mere om det! Hvis du ikke kan deltage i aften, så brug bloggen (som åbner den 3. juni) eller skriv til idékassen (se nærmere på kommunens hjemmeside). Du er også velkommen til at skrive her, så skal jeg bringe dine idéer videre…

Katrine Høybye Frederiksen

Jeg er 45 år gammel, gift med Morten Høybye Frederiksen og mor til Ester på 10 og Albert på 6 år. Vi flyttede til Hvidovre i 2005. Jeg er oprindeligt uddannet cand.ling.merc i fransk og arbejder i dag i et Jobcenter. Jeg har været aktiv i SF Hvidovres lokalpolitiske gruppe siden 2006 og var valgt ind i Hvidovres kommunalbestyrelse fra 2010-2013. Mine mærkesager er børn&unge, miljø&bæredygtighed samt integration.

Udgivet i Økonomi, Demokrati

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Seneste nyt
SF Hvidovre i pressen
  • Genkender ikke dit billede af virkelighedens institutioner
    Hvidovre Avis 11. november 2020
    Kære Anders Wolf Hvis du var Borgmester... Som du skriver flere gange i dit læserbrev, i forrige uges avis, så ville du tale om virkeligheden i børnehøjde.
  • Vi vil gerne med på tur!
    Hvidovre Avis 28. oktober 2020
    Til Marie-Louise Jørgensen, SF, tak for et dejligt positivt indlæg om Hvidovre Havn. Visionært og fuld af farver. Du får rigtig mange gode tanker med og vi kan kun håbe, at andre partier hopper med i båden og også er med på det visionære.