Budget-dialogmøde i aften!

Husk at det er i aften der er budget-dialogmøde, hvor alle Hvidovres borgere er inviteret til at deltage og komme med forslag til hvordan vi skal få økonomien til at hænge sammen. Jeg håber at der kommer mange af Hvidovres borgere! Det foregår kl. 19-21 i Bibliotekscaféen.

Har du nogle idéer til hvordan kommunen kan finde flere penge eller hvordan vi kan spare nogle penge, så vil vi rigtig gerne høre mere om det! Hvis du ikke kan deltage i aften, så brug bloggen (som åbner den 3. juni) eller skriv til idékassen (se nærmere på kommunens hjemmeside). Du er også velkommen til at skrive her, så skal jeg bringe dine idéer videre…

Katrine Høybye Frederiksen

Jeg er 45 år gammel, gift med Morten Høybye Frederiksen og mor til Ester på 10 og Albert på 6 år. Vi flyttede til Hvidovre i 2005. Jeg er oprindeligt uddannet cand.ling.merc i fransk og arbejder i dag i et Jobcenter. Jeg har været aktiv i SF Hvidovres lokalpolitiske gruppe siden 2006 og var valgt ind i Hvidovres kommunalbestyrelse fra 2010-2013. Mine mærkesager er børn&unge, miljø&bæredygtighed samt integration.

Udgivet i Økonomi, Demokrati

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*