Hvidovre kommune skal have en ligestillingspolitik

Så blev det endelig besluttet! SF havde sat et forslag på dagsordenen på kommunalbestyrelsesmødet den 14. december om at Hvidovre kommune skal have en ligestillingspolitik. Forslaget blev vedtaget af SF, Socialdemokraterne og Liste T, mens de resterende partier/lister stemte imod…

SF foreslog også at vi skal nedsætte et ligestillingsudvalg og at ligestillingspolitikken på sigt ikke kun skal handle om ligestilling mellem mænd og kvinder, men også inddrage ligestilling i forhold til handicap, race og etnicitet, tro og religion, alder, seksuel orientering, m.v.  Disse forslag udgik, idet sagen oversendes til Økonomiudvalget.

Du kan finde mere om det i 2 artikler i Hvidovre avis: Hvidovre får nu en ligestillingspolitik og Overrasket over debatten.

Og hvis det har interesse findes vores forslag under punkt 4 på dagsordenen for KB-mødet den 14. december.

Katrine Høybye Frederiksen

Jeg er 45 år gammel, gift med Morten Høybye Frederiksen og mor til Ester på 10 og Albert på 6 år. Vi flyttede til Hvidovre i 2005. Jeg er oprindeligt uddannet cand.ling.merc i fransk og arbejder i dag i et Jobcenter. Jeg har været aktiv i SF Hvidovres lokalpolitiske gruppe siden 2006 og var valgt ind i Hvidovres kommunalbestyrelse fra 2010-2013. Mine mærkesager er børn&unge, miljø&bæredygtighed samt integration.

Udgivet i Demokrati, Diskrimination, Integration, Kommunalbestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Seneste nyt
SF Hvidovre i pressen
  • Ulsing-prisen uddelt for første gang
    Hvidovre Avis 10. november 2021
    SF Hvidovre har indstiftet en ny pris, Ulsing-Prisen, for at hædre Niels Ulsings mangeårige indsats indenfor Kultur- og Fritidsområdet i Hvidovre Kommune. Prisen uddeles til en person som ligeledes har ydet en særlig indsats på området, og ledsages af en donation til en lokal forening, udvalgt af prismodtageren.
  • Tirsdagens valg – hvad står på spil?
    Hvidovre Avis 10. november 2021
    SF har været lidt mere ”ude i kulden”, men kan ved et forventet godt valgresultat, godt tænkes at blive en magtfaktor og stille krav omkring bl.a. børneinstitutionspolitikken og ældreplejen ved en kommende konstituering.