Konstruktivt samarbejde

Det er meget positivt, at Venstre har vist konstruktiv samarbejdsvilje ved i Social- og Sundhedsudvalget i mandags den 10. januar, at stemme for en udvidelse af køkkenet på Krogstenshave, så Hvidovres ældre også i 2011 kan være sikre på at få den mad de har krav på. Det er også værd at bemærke at Hvidovrelisten i Social- og Sundhedudvalget ikke stemte i mod som de gjorde i Ejendoms- og Arealudvalget onsdag den 5. januar, men blot undlod at stemme.


Enighed om køkken i Socialudvalget

I denne uges Hvidovre Avis kan borgerne nemlig læse, hvordan Hvidovrelisten, DF og Konservative i Ejendoms- og Arealudvalget stemte i mod at renovere HBC-hallen og at udvide kapaciteten til produktion af ældremad på Krogstenshave: Turbulent udvalgsmøde

Sagens kerne er, at Konservative mener at der er brugt for mange penge på at renovere Hvidovres badmintonhal, HBC-hallen. De har bare ikke gjort sig den ulejlighed at præsentere alternativer. Derfor står jeg jeg som ansvarlig politiker selvfølgelig fast på at hallen skal renoveres, så hallen stadig kan benyttes af HBC, der i dag har 645 medlemmer, og Gungehusskolen, der benytter den to dage om ugen.

Ligeledes mener de borgerlige, minus Venstre, ikke at den helt nødvendige udvidelse af Krogstenshaves køkken skal udvides, så vi kan producere mad til vores ældre. Den udvidelse er helt nødvendig – ellers kan vi om kort tid ikke producere nok mad til vores ældre.


Igen mangler de borgerlige at præsentere et alternativ. De ønsker at spare 50.000 til 100.000 kr. på at tage et madpakkekøkken ud af projektet. Kan de ikke få det helt fjernet, så er de helt i mod den nødvendige udvidelse af køkkenet, der skal producere mad til Hvidovres ældre.

Jeg er glad for at Venstre har vist overblik i sagen om udvidelsen af Krogstenshaves køkken, og at det ser ud til at Hvidovrelisten måske flytter sig fra sin modstand. Det anerkender jeg. Hvidovre har brug for politikere, der kan samarbejde om konkrete løsninger. Her er alle mandater i kommunalbestyrelsen principielt lige meget værd. Derfor står min dør åben for alle uanset partifarve, men jeg spilder ikke min tid på ideologiske kampe. Det hører ikke hjemme i kommunalpolitik.

Se de to øvrige artikler om sagerne fra denne uges Hvidovre Avis her:


Kommunal køkken-ballade!


Lokumsaftale!

Anders Wolf Andresen

32 år. Medlem af SFU/SF Siden 2000. Valgt til kommunalbestyrelsen i 2009. Statskundskaber. Udviklingskonsulent i Kalundborg Kommune på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Jeg brænder for SF’s folkesocialistiske værdier - og jeg arbejder benhårdt for at føre dem ud i livet som kommunalbestyrelsesmedlem. Jeg håber at kunne fortsætte arbejdet med at gøre Hvidovre til en mere grøn og progressiv velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet.

Udgivet i Økonomi, Ældremad, Demokrati, HBC, Krogstenshave

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Seneste nyt
SF Hvidovre i pressen
  • Genkender ikke dit billede af virkelighedens institutioner
    Hvidovre Avis 11. november 2020
    Kære Anders Wolf Hvis du var Borgmester... Som du skriver flere gange i dit læserbrev, i forrige uges avis, så ville du tale om virkeligheden i børnehøjde.
  • Vi vil gerne med på tur!
    Hvidovre Avis 28. oktober 2020
    Til Marie-Louise Jørgensen, SF, tak for et dejligt positivt indlæg om Hvidovre Havn. Visionært og fuld af farver. Du får rigtig mange gode tanker med og vi kan kun håbe, at andre partier hopper med i båden og også er med på det visionære.