Letbane til Hvidovre

Har netop været til møde i Valby med deltagelse af borgere, Københavns teknik- og miljøborgmester Bo Asmus, Valby Lokaludvalg m.fl. om forslaget om en letbane mellem Hvidovre og København.


Det er et meget spændende og visionært projekt, der vil bidrage positivt til Hvidovres udvikling.


I udkastet skal letbanen gå fra metro cityringen ved Enghave over Sønderkær til Hvidovre Hospital. Det er så nærliggende at tænke den sammen med den kommende letbane langs ring 3.

Jeg vil nu foreslå at letbanen tages op politisk i Hvidovre Kommunes Teknik- og miljøudvalg.


Jeg og SF er tilhængere af miljøvenlig kollektiv trafik og går ind for letbaner. Nu skal vi nærmere politisk og teknisk se på de konkrete forslag og i dialog med borgerne om dem.

Anders Wolf Andresen

Medlem af SFU/SF Siden 2000. Valgt til kommunalbestyrelsen i 2009. Statskundskaber. Udviklingskonsulent i Kalundborg Kommune på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Jeg brænder for SF’s folkesocialistiske værdier - og jeg arbejder benhårdt for at føre dem ud i livet som kommunalbestyrelsesmedlem. Jeg håber at kunne fortsætte arbejdet med at gøre Hvidovre til en mere grøn og progressiv velfærdskommune, der tager sig godt af både børn, ældre, socialt udsatte og miljøet.

Udgivet i Byudvikling, Kollektiv trafik, Letbane

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*