Kom til 1. Maj i Hvidovre!

Alle medlemmer af SF Hvidovre og andre interesserede inviteres til at deltage i SF’s og Socialdemokraternes fælles 1. Maj-arrangement i Medborgersalen fra kl. 8:00.

Vi mødes udenfor, ved flagstangen, og går så i samlet flok indenfor til morgenmadsbuffet med brød, kaffe og te mv.

I løbet af formiddagen byder programmet på taler, musik, fællessang og trylleshow specielt for børnene, som også får deres eget hjørne med ansigtsmaling, tegnegrej og puslespil, og mulighed for at deltage i en lille konkurrence.

Blandt talerne vil i anledning af det kommende folketingsvalg være vores egen kandidat Pernille Frahm og Socialdemokraternes kandidat Kenneth F. Christensen.

Vi ser frem til en hyggelig dag, som for mange nok vil fortsætte i Fælledparken, og håber at rigtig mange SF’ere vil møde op og bakke op om dagens budskaber.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i 1. Maj, Folketinget, Valg, Venstrefløjen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Seneste nyt
SF Hvidovre i pressen
  • Genkender ikke dit billede af virkelighedens institutioner
    Hvidovre Avis 11. november 2020
    Kære Anders Wolf Hvis du var Borgmester... Som du skriver flere gange i dit læserbrev, i forrige uges avis, så ville du tale om virkeligheden i børnehøjde.
  • Vi vil gerne med på tur!
    Hvidovre Avis 28. oktober 2020
    Til Marie-Louise Jørgensen, SF, tak for et dejligt positivt indlæg om Hvidovre Havn. Visionært og fuld af farver. Du får rigtig mange gode tanker med og vi kan kun håbe, at andre partier hopper med i båden og også er med på det visionære.