Cafémøde

De tre lokale partier SF, Socialdemokraterne og Radikale Venstre inviterer til valgmøde på Café Victoria, hvor der vil være mulighed for at møde partiernes folketingskandidater til en uformel debat op til Folketingsvalget den 15. september.

Onsdag den 7. september kl. 20.00 kan du møde de lokale folketingskandidater:
* Pernille Frahm fra SF
* Kenneth F. Christensen fra Socialdemokraterne
* Marie-Louise Andreassen fra Radikale Venstre

Der vil være korte oplæg fra hver af de tre kandidater, og derefter er ordet frit til en uformel debat.

Mød op og få en snak med kandidaterne.

Socialdemokraterne i Hvidovre
Radikale Venstre i Hvidovre
SF Hvidovre

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem mere end 20 år, tidligere bl.a. som formand for SF Hvidovre. Jeg er via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Retten i Glostrup. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Begivenheder, Debatter, Folketinget, Valg

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*