Der skal findes praktik- og lærlingepladser til Hvidovres unge!

Vi har i Arbejdsmarkedsudvalget været i Hvidovre Erhvervs Avis med en opfordring til Hvidovres virksomheder, organisationer og institutioner: Tag Hvidovres unge ind i praktik eller som lærlinge! Det er så utrolig vigtigt at de har mulighed for at finde en praktik- eller lærlingeplads og lige for tiden er disse som bekendt yderst vanskelige at finde, så derfor en opfordring om at tage socialt ansvar og finde pladser til vores unge.

Lige nu er situationen ganske vist meget vanskelig, men inden vi får set os om kommer vi formentlig til at mangle uddannet arbejdskraft, så det er bare med at tage godt imod de unge der søger at færdiguddanne sig og komme i gang på arbejdsmarkedet.

Husk at vores Jobcenter står klar med både rådgivning og unge, som brænder for at finde et job eller en praktikplads. Måske kender du et sted hvor man kan bruge en praktikant eller lærling? eller endda kan tilbyde et job?

Katrine Høybye Frederiksen

Jeg er 45 år gammel, gift med Morten Høybye Frederiksen og mor til Ester på 10 og Albert på 6 år. Vi flyttede til Hvidovre i 2005. Jeg er oprindeligt uddannet cand.ling.merc i fransk og arbejder i dag i et Jobcenter. Jeg har været aktiv i SF Hvidovres lokalpolitiske gruppe siden 2006 og var valgt ind i Hvidovres kommunalbestyrelse fra 2010-2013. Mine mærkesager er børn&unge, miljø&bæredygtighed samt integration.

Udgivet i Arbejdsmarked, Børn og unge

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*