1. Maj 2012

Kom til 1. Maj i Medborgersalen i Hvidovre!

SF og Socialdemokraterne afholder i fællesskab 1. Maj-arrangement i Medborgersalen, Hvidovrevej 280, med gratis morgenmad, musik og taler.

1. Maj 2012

Hør bl.a. forbundsformand Henning Pedersen fra BUPL, Stinne Bech fra Amnesty International og Kristian Weise fra CEVEA, en uafhængig, idépolitisk tænketank, der arbejder for at fremme et samfund baseret på frihed, lighed og fællesskab.

Vi begynder med flaghejsning kl. 8 – håber vi ses!

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem mere end 20 år, tidligere bl.a. som formand for SF Hvidovre. Jeg er via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Retten i Glostrup. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i 1. Maj, Opslag, Venstrefløjen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*