Ny folketingskandidat

Bjarke RubowSF Hvidovre har fået ny folketingskandidat. 25-årige Bjarke Rubow er blevet opstillet med fuld opbakning fra partiforeningen. Bjarke læser etnologi på Københavns Universitet og er tidligere meget aktiv i studenterpolitik i Studenterrådet.

Bjarke glæder sig til at møde Hvidovres borgere og kæmpe for de politiske sager, der vedrører Hvidovreborgernes hverdag: “Hvidovre er en dejlig, grøn velfærdskommune, men ligesom i resten af landet, så har finanskrisen også sat sit præg her med en øget arbejdsløshed. Derfor er det meget vigtigt at regeringens kickstart bliver gennemført, så almindelige mennesker kan få et job. Særligt ungdomsarbejdsløsheden er et alvorligt problem, hvor vi risikerer at tabe en hel generation.”

Bjarke er samtidig meget begejstret for, at Hvidovre, på SF’s initiativ, er gået i front på ligestillingspolitikken. “Det er utroligt vigtigt, at vi sikrer mænd og kvinder lige muligheder, hvilket der ikke er i dag. Eksempelvis halter kvinder lønmæssigt efter mændene og mændene har reelt vanskeligere ved at tage barsel sammen med deres børn. Her er det nødvendigt at andre kommuner tager ved lære af Hvidovre.”

Formand for SF Hvidovre, Morten Høybye Frederiksen, er meget glad for at Bjarke har valgt at stille op i Hvidovre: “Hvidovre får i Bjarke en ung og energisk kandidat med SF-hjertet på rette sted. Bjarke er trods sin unge alder en politisk erfaren og begavet kandidat”.

I løbet af september måned afholder SF i Københavns Omegns Storkreds urafstemning om Bjarkes placering på listen ved næste folketingsvalg, som forventes at finde sted i september 2015.

Morten Høybye Frederiksen

Jeg er født i 1972, og har boet i Hvidovre siden 2005, hvor jeg flyttede hertil sammen med min hustru Katrine Høybye Frederiksen. Jeg har været aktiv i SF gennem snart 20 år, de sidste år også som formand for SF Hvidovre. Samtidig er jeg via SF udpeget som bl.a. domsmand ved Østre Landsret og til repræsentantskabet i Hvidovre Fjernvarme. Jeg interesserer mig specielt for miljø, it-politik og demokrati.

Udgivet i Demokrati, Folketinget, Pressemeddelelser

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

SF Hvidovre i pressen
  • Ny kandidat hos SF
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    Kristine Amalie Rostgård har hen over efteråret og vinteren gjort sig bemærket som lokal tovholder for #HvorErDerEnVoksen. Her har hun kæmpet for, at der kommer fokus på normeringerne i Hvidovres daginstitutioner, og at et mere virkelighedstro billede kommer til syne.
  • I det kolde gys for en god sag
    Hvidovre Avis 10. februar 2021
    I lørdags hoppede SF’s lokale folketingskandidat Rasmus Henriksen og borgmesterkandidat Anders Wolf Andresen i det iskolde vand i Hvidovre Havn. Nogle dage i forvejen havde de oprettet en indsamling til Danmarks Indsamlingen, hvor de lovede at tage en svømmetur i det kolde vand, hvis beløbet blev nået. Da målet på 2.500 kr. allerede var nået i fredags, så blev løftet indfriet med højt humør i frostgrader og isfyldt farvand lørdag eftermiddag.